上一頁下一頁
發新話題

人妻再次回憶旅途上的一夜情

收藏  |  訂閱
225  27.1k

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-8 02:43 AM 發表 查看引用來源

應該唔係,我諗佢無乜睇過,佢喺屋企唔用電腦,只會喺廳篤手機,如果睇我實見到,咁又無理由喺公司睇咁大膽0架嘛~
師姐,咁如果你同老公情況冇改普,你又會唔會出去搵食?:smile_41:

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-8 02:43 AM 發表 查看引用來源

應該唔係,我諗佢無乜睇過,佢喺屋企唔用電腦,只會喺廳篤手機,如果睇我實見到,咁又無理由喺公司睇咁大膽0架嘛~
師姐,咁如果你同老公情況冇改普,你又會唔會出去搵食?:smile_41:

:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
我同你都幾似,唔同嘅係屋企嗰個「盡做啦」,外面嗰個唔係one night stand/艷遇

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-8 03:46 AM 發表 查看引用來源
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:
我同你都幾似,唔同嘅係屋企嗰個「盡做啦」,外面嗰個唔係one night stand/艷遇
原來咁多人係性生活不協調,跟住會係出面滿足自己

引用:
原帖由 Kan0926 於 2018-1-8 03:51 AM 發表 查看引用來源

原來咁多人係性生活不協調,跟住會係出面滿足自己
男人就可以一夫多妻,女人就唔可以一妻多夫?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-8 04:57 AM 發表 查看引用來源

男人就可以一夫多妻,女人就唔可以一妻多夫?
可以~聽日放假?

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-8 05:07 AM 發表 查看引用來源

可以~聽日放假?
唔係呀,只係可以唔洗跟著老闆出去,free d, 可以蛇下

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-8 05:11 AM 發表 查看引用來源

唔係呀,只係可以唔洗跟著老闆出去,free d, 可以蛇下
咁都好d,日日跟住老闆都要抖抖啦

引用:
原帖由 degree06 於 2018-1-8 05:13 AM 發表 查看引用來源

咁都好d,日日跟住老闆都要抖抖啦
呢排多係佢自己出去
我冇乜嘢做:smile_o13:

你呢?

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-8 05:15 AM 發表 查看引用來源

呢排多係佢自己出去
我冇乜嘢做:smile_o13:

你呢?
返工少野做,好爽~我份工一向唔忙。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆