新一年可以出到包膠真好彩

收藏  |  訂閱
33  7.1k

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-1-2 03:43 AM 發表 查看引用來源

邊個話㗎...
除咗未成年,香港叫G冇事...
邊個話㗎...  ...........

1個幫板話我知的
好多年前啦,我去 jordan 叫雞
個 keeper 介紹件歐洲貨比我
點知做做下警察 how 門而入
佢應該想捉呢個歐洲人的
我就係問幫板知道我的處境的

引用:
原帖由 vinlon 於 2018-1-2 04:23 PM 發表 查看引用來源
有D大陸女比人MARK左身份證 所以有時響酒店我唔會比條女登記
衣家好多間執得好嚴
一定要登記兩個人的

引用:
原帖由 emau1 於 2018-1-2 09:19 PM 發表 查看引用來源

1個幫板話我知的
佢應該想捉呢個歐洲人的
諗諗會係乜...
依靠他人...馬夫場主中客一定唔會
引有他人...睇兩邊加場主點講
聘用非法外勞...搵唔到馬夫場主可能會

只係知差佬可以先拉人助查要保釋,告唔告後話.
保釋又可以玩唔比自簽要家人簽保,一係搵律師出面

引用:
原帖由 emau1 於 2018-1-2 09:21 PM 發表 查看引用來源

衣家好多間執得好嚴
一定要登記兩個人的
師兄,你一齊甘揚行入去,酒店前台想單眼都唔得。
可以叫條女係門口等,登記完話房號佢知前後腳上樓就可以。

香港嫖妓冇罪 大陸嫖妓打靶

真係要劏G還神

楼主还得神落。

引用:
原帖由 emau1 於 2/1/2018 05:19 AM 發表 查看引用來源

1個幫板話我知的
佢應該想捉呢個歐洲人的
果差佬嚇鳩你啫...
你唔串個差佬,拉你托咩...
我以前官涌叫G,撞到查牌果ClD話..咁啱呀..呢到最得边條女..

引用:
原帖由 reddoor 於 2018-1-3 03:12 AM 發表 查看引用來源

果差佬嚇鳩你啫...
你唔串個差佬,拉你托咩...
我以前官涌叫G,撞到查牌果ClD話..咁啱呀..呢到最得边條女..
以前:smile_41:而家都2018啦

引用:
原帖由 豆腐dove 於 2/1/2018 03:46 PM 發表 查看引用來源
以前:smile_41:而家都2018啦
有問題咩...
你串下果個講好多年前話有個幫辦果位C兄先啦...儍仔

前往最後回覆