珠海之旅之貼錢買難受

收藏  |  訂閱
27  9.8k

引用:
原帖由 蒲b~ 於 2018-1-16 08:48 AM 發表 查看引用來源
而家d 媽咪都係o厄飯食心態,又點會同你教女同理你感受丫 :smile_42: :smile_42:
今日D媽咪即係昨日噶囡囡,教D囡唔好比客揾著數就有,

玩左一晚幾$?

睇完各師兄回覆就知道你們一進去就只是看那囡囡可食,就不會問媽咪那個包吹,那個聽話,再問媽咪包夜幾錢幾Q之後再揀囡,之前問D野是跟媽咪說的囡囡一定會跟住做晒,而且一定要攞媽咪電話籍口是下次直接找媽咪要囡,其實是囡囡有什麼不聽話直接打去找媽咪投訴(當然是給錢前)大家要精明消費,有什麼要求要當媽咪囡囡面前說清,不用害羞:smile_30:

引用:
原帖由 grass2 於 27/1/2018 10:47 AM 發表 查看引用來源
睇完各師兄回覆就知道你們一進去就只是看那囡囡可食,就不會問媽咪那個包吹,那個聽話,再問媽咪包夜幾錢幾Q之後再揀囡,之前問D野是跟媽咪說的囡囡一定會跟住做晒,而且一定要攞媽咪電話籍口是下次直接找媽咪要囡,其實是 ...
这是十年前的做法,今天啋你有味...

點解好多師兄好似好耐冇去玩咁
今時今日重講過夜無限 Q
唔敢講百分百冇機會,不過都接近啦
而家好多媽咪同女女講明過夜最多兩 Q
唔少重講明個客唔訂房唔准同佢出去食飯

當然,亦會睇你有幾多幫襯而調節啦

引用:
原帖由 jimmyhot 於 2018-1-4 03:29 PM 發表 查看引用來源

吊那星!過夜=任Q,D 媽咪刀唔卵教女!吊!:smile_22:
珠海最多2Q,已叫好服务,很多扮傻早上6至7時穿好衣服便要走,变相得一Q。

引用:
原帖由 mllmllmll 於 2017-12-26 03:39 PM 發表 查看引用來源

都想知**一般大6鷄場規矩**过夜可以吊幾獲???
係二Q,三Q,,4Q,無限Q???
一睇c兄係少返大陸玩,大陸ktv一般係2Q,以前東莞都係甘

二千人仔过夜你都制,你真豪,2Q已經好耐啦,你几多年冇上去玩?

前往最後回覆