del

收藏  |  訂閱
36  4.6k

引用:
原帖由 goodguy2004 於 2017-12-17 05:46 PM 發表 查看引用來源
借問聲7兄出完3野之後要抖番幾耐至再出精呢,小弟年過半百有一次出完3野之後病左成個禮拜(感冒),而家真係唔敢咁搏
一個星期

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-12-17 06:05 PM 發表 查看引用來源

出精3次,至多腎虧,一日三次濕吻,就有機會感冒,呢排好多技師同客都感冒,濕吻都係可免則免,至多學七兄吻下隻鮑算啦。
冇錯,吊西多了,年紀大就會腎虧,所以要食殘費餐

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-17 07:00 PM 發表 查看引用來源
最弊每星期要同老虎交下功課,食得殘費餐多成日交唔到功課又大檸樂

引用:
原帖由 goodguy2004 於 2017-12-18 06:05 PM 發表 查看引用來源

最弊每星期要同老虎交下功課,食得殘費餐多成日交唔到功課又大檸樂
興幸我唔駛交功課,最緊要玩完識返屋企

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-17 07:00 PM 發表 查看引用來源
使唔使食下補品補補去?以前聽過你去FL搵相熟中女技師中出既,而家無啦?

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-18 09:22 PM 發表 查看引用來源

興幸我唔駛交功課,最緊要玩完識返屋企
我都唔使交功課,所以隨時想出野都隨心所欲!

引用:
原帖由 ffho8899 於 2017-12-19 12:19 AM 發表 查看引用來源

使唔使食下補品補補去?以前聽過你去FL搵相熟中女技師中出既,而家無啦?
我怕虛不受補,爆血管,而家佢去咗香港搵真銀囉

上星期6去左找1姐,
 今次有骨運,上路有6,中間真係好雞‥‥
見佢9點都重加班

引用:
原帖由 Ar_wiL 於 2017-12-19 02:57 AM 發表 查看引用來源
上星期6去左找1姐,
今次有骨運,上路有6,中間真係好雞‥‥
見佢9點都重加班
工起C兄有骨運,佢既工作時間是由早上10點半至到晚上12點的,一個星期起碼有60個call 鐘以上

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-19 03:15 AM 發表 查看引用來源
工起C兄有骨運,佢既工作時間是由早上10點半至到晚上12點的,一個星期起碼有60個call 鐘以上
真係唔明點解佢會咁爆!

前往最後回覆