上一頁下一頁
發新話題

附近的索爆人妻,細佬唔爭氣,由SP 到SL (勁少咸,多甜)

收藏  |  訂閱
42  21.4k

恭喜晒~成功入閘

不過佢叫得你唔帶,都應該有叫佢sp唔帶

小心小心哦~

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-12-8 09:23 PM 發表 查看引用來源
恭喜晒~成功入閘

不過佢叫得你唔帶,都應該有叫佢sp唔帶

小心小心哦~
唔通師兄次次同sp都用咁乖既?

引用:
原帖由 G-HKG 於 2017-12-8 11:53 AM 發表 查看引用來源
之後有無試下
無套中出呀
梗係冇啦,之後佢幫我生左個仔點算,haha

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2017-12-8 07:49 AM 發表 查看引用來源

你呢排冇做運動啊?
呢排返工太忙,加上病咗又未好返,真係好黑仔

引用:
原帖由 7man 於 2017-12-9 09:03 AM 發表 查看引用來源

呢排返工太忙,加上病咗又未好返,真係好黑仔
take care
我都病左兩個星期

引用:
原帖由 7man 於 2017-12-6 07:28 PM 發表 查看引用來源
我好少上水,係有特別事先出來包膠吓
小弟27歲,話說9月嘅時候,無聊開咗個附近的人來玩吓,見到個勁有女人味嘅女仔(我原先以為係27-28 左右,小肥,事後知道係C 級,好有女人味,個樣有啲似豹嫂)。好好彩佢又肯同我 ...
C 兄你就正啦,短裙/one piece +high heel 係我最鐘意d 女既衣著,勁有女人味,超正,仲要幾好樣,執到啦

引用:
原帖由 azpui 於 2017-12-9 04:10 PM 發表 查看引用來源

C 兄你就正啦,短裙/one piece +high heel 係我最鐘意d 女既衣著,勁有女人味,超正,仲要幾好樣,執到啦
係!真係正到爆,第一次睇到佢全身相已經扯哂期!

引用:
原帖由 7man 於 2017-12-6 07:28 PM 發表 查看引用來源
我好少上水,係有特別事先出來包膠吓
小弟27歲,話說9月嘅時候,無聊開咗個附近的人來玩吓,見到個勁有女人味嘅女仔(我原先以為係27-28 左右,小肥,事後知道係C 級,好有女人味,個樣有啲似豹嫂)。好好彩佢又肯同我 ...
師兄就正,你個對手睇黎係好野黎架喎,講多D好喎.

畀個讚。附近的人遇到好東西不容易。

仲有冇KEEP呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆