上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
55  4.8k

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 10:45 AM 發表 查看引用來源

我知的都和你們交流。
我指的是和其他師兄交流,我用詞不當,見諒啊

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 11:03 AM 發表 查看引用來源
我指的是和其他師兄交流,我用詞不當,見諒啊
開玩笑,技師要沖卡又要call鐘,收埋食,好快轉場。

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-12-1 11:04 AM 發表 查看引用來源

開玩笑,技師要沖卡又要call鐘,收埋食,好快轉場。
通常好少番食,除非是后生靓女或有全綠,因為我心多

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 08:21 AM 發表 查看引用來源

我只是揸和錫佢对波幾秒鐘,佢話大兒妈來,蓬痛,我便冇再留意对波而專攻上路,兑之条女好錫身,將大部份时間同你做全身按摩做埋前列線保健,剩底少少吋間幫你打飛G,認真好& ...
咁都要比報告出黎?你都幾似25啵

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-1 02:42 PM 發表 查看引用來源

哈哥 77 kiven 呢班都係25。由我哋滾友團體派出來試探軍情做回報嘅。ha ha

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-1 02:42 PM 發表 查看引用來源

D報告係佢公司揾人幫佢出的,準確性有7成咗右,冇可能咁差的,货不对版梗係要比佢睇

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 03:25 PM 發表 查看引用來源
D報告係佢公司揾人幫佢出的,準確性有7成咗右,冇可能咁差的,货不对版梗係要比佢睇
老實說一句,幫技師打666。最後得364,064。你估還有沒有人相信,時間會証明一切。

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 03:25 PM 發表 查看引用來源
我意思係知道中伏仲比報告佢睇等佢比高d指數你,人地都係搵食,上黎唱咪算囉,仲要夾硬質人比高指,咁既高指要唔要都擺,條女擺明唔受你。技師做推油,唔係做你條女,300零蚊唔係咩都包瓜

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-1 04:36 PM 發表 查看引用來源

我意思係知道中伏仲比報告佢睇等佢比高d指數你,人地都係搵食,上黎唱咪算囉,仲要夾硬質人比高指,咁既高指要唔要都擺,條女擺明唔受你。技師做推油,唔係做你條女,300零蚊唔係咩都包瓜
#68根本唔會和客舌吻,連吻都唔想,你給她看報告6都無用。

引用:
原帖由 chukikwong 於 2017-12-1 04:36 PM 發表 查看引用來源

只是想叫佢向公司作出反映,唔好作咁大,欺騙我們的消費者,貨不對版,梗係要投訴啦,我係睇住佢公司D廣告而去幫襯的,冇甘既服務就唔好寫出来我可以去其他塲,大把女等住我去幫襯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆