上一頁下一頁
發新話題

芙仔都開始轉型

收藏  |  訂閱
54  13.0k

引用:
原帖由 cclusuck 於 2017-11-30 01:01 PM 發表 查看引用來源
見到芙仔個部長朋友圈竟然有技師相睇
之前不嬲行開低調路線,估唔到而家都開始要用朋友圈宣傳,不過d女都唔算好得。
有冇得睇下相?芙仔好耐冇去,因為質素同埋指數都好低,如果有相睇下都可以考慮回歸試試!

引用:
原帖由 sipadan 於 2017-12-1 11:06 AM 發表 查看引用來源
芙仔太保守,羊光D女好D
Ching有無去過佬地,而家情況點⋯⋯芙仔,羊光,佬地,金big老牌野

引用:
原帖由 胡三刀 於 2017-12-2 01:56 PM 發表 查看引用來源

Ching有無去過佬地,而家情況點⋯⋯芙仔,羊光,佬地,金big老牌野
老地執左成年喇,仲有3个咪計續有咁保守得咁保守囉....

引用:
原帖由 胡三刀 於 2017-12-2 13:56 發表 查看引用來源

講老牌野傳統真係多不星數。航空,飛龍,粵海,海燕 。。。。佢哋都係非微信同手推年代既始祖

n年前去過一次無客服睇相焗住輪牌 指數033 以後都唔去 black list 

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2017-12-2 05:09 PM 發表 查看引用來源

講老牌野傳統真係多不星數。航空,飛龍,粵海,海燕 。。。。佢哋都係非微信同手推年代既始祖
航空仲係度?

引用:
原帖由 lai4998hk 於 2017-12-3 01:56 PM 發表 查看引用來源
我都想要呢個部長個微信啊 
忠告,唔好信d相
早幾日食左個侏羅紀...
直接過去慢慢睇,睇岩問部長仲好

過兩三個月,就有人話呢個場轉型,係硬件上家軟件上轉呢?結果兩樣都無,我好肯定係ad,大家小心

引用:
原帖由 YuanYuan 於 2017-12-2 05:09 PM 發表 查看引用來源

飛龍和海燕現在在手推定口爆?

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-12-1 11:38 AM 發表 查看引用來源

哦,謝謝C兄过料,有空时去試下##
羊光##身材有啲肉皮膚白,上路車到你唔車,中路奶頭只可輕咀一二下,下路㡳底除到大

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆