上一頁下一頁
發新話題

TSG #35

收藏  |  訂閱
57  4.7k

好多按pat pat都放脚上腿,老實講,我怕压親D女,好快叫落黎:smile_30:…
可能以前按得多,而十都系互动啱我:smile_30:
引用:
原帖由 asasasasasasas 於 2017-11-19 09:26 PM 發表 查看引用來源
小弟好耐之前遇过一次按pat pat舒服的技帥,感覺已糸可遇不可求!師兄所講既TSG 35還會把客人大腿放在自己腿上,真系好難得呀!

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 09:31 PM 發表 查看引用來源

你快點密C師兄和英文師兄,他們都是CH常客.:smile_35:
你地私底下有群組嗎

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:34 PM 發表 查看引用來源

你地私底下有群組嗎
我地幾個都係水果網認識,佢2個都經常說CH往事

五年前一定唔系豪X,咁就系甘XX豬、哈哈,果时佢同BMB系主場,走得快,女都有年輕,E十得EE,唉
引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 09:30 PM 發表 查看引用來源

我5年前係福田口岸對面間場試過,個技C都30尾,40頭,128人仔SPA+100小費. 找回5年前的感覺.

引用:
原帖由 ha228 於 2017-11-19 09:39 PM 發表 查看引用來源
五年前一定唔系豪X,咁就系甘XX豬、哈哈,果时佢同BMB系主場,走得快,女都有年輕,E十得EE,唉
係豪X,我2012年經常去廈門出差,都係福田坐地鐵去深圳北站.一返深圳就去做SPA.

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 09:37 PM 發表 查看引用來源

我地幾個都係水果網認識,佢2個都經常說CH往事
我最中意#36老師,風風騷騷,服務好,技術好,
可惜收左山,學緊美容,
早幾日v7搵佢都仲好有禮貌覆我,
比著係第個技師,收左山,彩你都有味。

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:43 PM 發表 查看引用來源

可惜收左山,學緊美容,
C師兄和A師兄都說係CH沉船.就知道CH技師的服務.說多了,不好意思.但都是他們說.

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:43 PM 發表 查看引用來源

可惜收左山,學緊美容,
C師兄和A師兄都說係CH沉船.就知道CH技師的服務.說多了,不好意思.但都是他們說.

引用:
原帖由 kevinku1985 於 2017-11-19 09:48 PM 發表 查看引用來源

前#8紅牌,初初係ch做果陣,我都沉沉地佢架,
佢未係紅牌之前服務比較保守,但個人好直,實話實說,
我就係中意佢呢點。

引用:
原帖由 鳩太軟2 於 2017-11-19 09:54 PM 發表 查看引用來源

前#8紅牌,初初係ch做果陣,我都沉沉地佢架,
佢未係紅牌之前服務比較保守,但個人好直,實話實說,
我就係中意佢呢點。
人地有本地狼狗都沉,好彩佢走左,未得再沉。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆