上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
79  8.4k

食相頭唔錯

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-11-11 09:53 PM 發表 查看引用來源

係呀有C亨話FL locker仔偷錢,我幫襯左FL 2年都未聽過偷客錢咁大件事,真係好計劃。下次可能有貼話FL 技C有性病,TSG技C怎樣好,如何得法,簡直擋管理員無到。
剛剛先有c師話TSG管理不善,有技師偷鐘,你呢頭又估計有人寫好TSG,語無倫次,精神分裂。

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-12 06:50 AM 發表 查看引用來源

剛剛先有c師話TSG管理不善,有技師偷鐘,你呢頭又估計有人寫好TSG,語無倫次,精神分裂。
FL都唔少AD, 大把人護航

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2017-11-12 01:43 AM 發表 查看引用來源

叻哥指數365,下路,JS除底比他直接摸。
你指數363,下路,你只是隔住底裤間接摸。
点樣差唔多呀?
她也有拉低底褲只是我不太好下路,摸下鮑邊.
你連差不多點解都唔知..唉人蠢真係無藥醫.
我估你可能係其他場的寫手

不過FY呢個場的管理真係有問題,D囡完全係自由發揮無家教,上次中伏DM之後未上過去,亦未見有高指数報告

引用:
原帖由 goodguy2004 於 2017-11-12 01:04 PM 發表 查看引用來源
不過FY呢個場的管理真係有問題,D囡完全係自由發揮無家教,上次中伏DM之後未上過去,亦未見有高指数報告
個個手推場,FL,FY,YJ,KB,MH,YH,TSG,PA,XY,金B,芙記,羊光....啲囡都係完全自由發揮啦.Ching可否講下有邊間手推場啲囡唔係自由發揮而係公式化呢?對個個客的服務同指數都一視同仁都係666呢?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-11-12 03:23 PM 發表 查看引用來源

個個手推場,FL,FY,YJ,KB,MH,YH,TSG,PA,XY,金B,芙記,羊光....啲囡都係完全自由發揮啦.Ching可否講下有邊間手推場啲囡唔係自由發揮而係公式化呢?對個個客的服務同指數都一視同仁都係666呢?
應該冇,去得深圳手推場玩靚幼幼,預左食相頭同身型,你要好服侍有666仲可以砌埋?你去錯地方了!

其實來來去去都兩三個挑起罵戰

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2017-11-12 03:23 PM 發表 查看引用來源

其他5知,金B,芙仔,羊肛,生客同大叔多數呢2種公式,030,130,最多係呢2式,熟客或靚仔就5知

引用:
原帖由 廚房變態的師兄 於 2017-11-12 06:50 AM 發表 查看引用來源

lot of people here just challenge others for the sake of fun or even challenge:smile_45:.....didn't use their brain or used but it malfunctioned like 365 + steal clock is still an AD :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆