上一頁下一頁
發新話題

性生活始終香港好

收藏  |  訂閱
47  16.8k

引用:
原帖由 Sinoboy 於 2017-11-6 12:10 PM 發表 查看引用來源
我去嘅時候未興D weXXat, skXXt, 師姐而家已經多咗個channel 識吓人
不過,我記得當年有個好似discuss group, 分享吓D日常生活嘅嘢,入面好似有個香港移民嘅group, 師姐有機會搵吓。或者有D香港人,大家傾起上嚟多D ...
謝謝

對比大陸蚊肶同牛肶

睇完都覺得好正:smile_47:

引用:
原帖由 monbijoux 於 2017-11-6 06:00 PM 發表 查看引用來源
對比大陸蚊肶同牛肶
你真叻

引用:
原帖由 新加坡港女仔 於 2017-11-6 11:38 AM 發表 查看引用來源

返左去,但間中會返香港
師姐我同你岩岩相反
不過我都唔知星洲有咩玩:smile_13:

6p orgy good wor

師姐去新加坡做嘢是移民㗎?小弟不知不覺已經認識了新加坡這城市七、八年了,也認識了一班當地朋友。講玩當然冇香港咁多姿多彩,但也有點特色好玩嘅地方如ZOUK OUT beach party 同埋一D好玩嘅 rooftop bar。有機會可以同其他師兄師姐分享。

引用:
原帖由 Sinoboy 於 2017-11-7 12:25 PM 發表 查看引用來源
師姐去新加坡做嘢是移民㗎?小弟不知不覺已經認識了新加坡這城市七、八年了,也認識了一班當地朋友。講玩當然冇香港咁多姿多彩,但也有點特色好玩嘅地方如ZOUK OUT beach party 同埋一D好玩嘅 rooftop bar。有機會可 ...
師兄果邊有咩玩:smile_40:

最好玩當然係Siloso party, 大家可以上綱search 吓。 而每個星期四丶五其實如果做bank, 尤其係 ibank 基本上都有洒局,而一般新加坡人喺 ibank 做都比較洋化。鬼佬D玩法,大家都應該明白啦。再加上 Clarke Quay 同 boat quay 啲 bar. D 女仔都玩得好放,仲有好似UOB plaza rooftop bar, 不過而家唔知仲有冇,都幾好玩。

引用:
原帖由 Sinoboy 於 2017-11-7 12:25 PM 發表 查看引用來源
師姐去新加坡做嘢是移民㗎?小弟不知不覺已經認識了新加坡這城市七、八年了,也認識了一班當地朋友。講玩當然冇香港咁多姿多彩,但也有點特色好玩嘅地方如ZOUK OUT beach party 同埋一D好玩嘅 rooftop bar。有機會可 ...
我做野中,申請緊入藉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆