上一頁下一頁
發新話題

del

收藏  |  訂閱
153  11.7k

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-22 01:59 PM 發表 查看引用來源
乜原來真係有咁多伯父洗錢入邪場要去奶JS隻西㗎!
真係唔講都唔信!以前仲以為只有奶西叔你有咁嘅怪辟㖭!
不過都係果句,戒咗佢啦!公用的也要顧及別人的安全!
JS衛生常識差就唔知就無 ...
乃西可以令到D女好舒服同埋有高潮快乐的感觉,聽刭佢地淫叫的聲音,自己都開心,所以何必要戎,衛生情况就要執生了。

引用:
原帖由 emau1 於 2017-10-23 12:03 AM 發表 查看引用來源

公用的也要顧及別人的安全 .........

吹蕭口爆,其實都係一樣咁污 joe 的
呢d野,咁有自求多福
最重要是自己有病就唔好去搞女,在家自决

想問個西有味你會否賴

引用:
原帖由 烈海皇 於 2017-10-23 07:22 AM 發表 查看引用來源
想問個西有味你會否賴
係本身既西味就唔怕乃,如有惡臭味就千其咪乃或用手掂

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-22 08:40 AM 發表 查看引用來源

以前在桃園做過的3条發
咪即係口爆女, 唔怪得可以食B

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-10-23 09:57 AM 發表 查看引用來源

咪即係口爆女, 唔怪得可以食B
但現在是做手推,冇得吹

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-23 06:52 AM 發表 查看引用來源

乃西可以令到D女好舒服同埋有高潮快乐的感觉,聽刭佢地淫叫的聲音,自己都開心,所以何必要戎,衛生情况就要執生了。
通常乃西係要去口口場喎,典解C兄要去HJ場呢,HJ埸D囡好多連底都不能飛喎

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-22 01:24 AM 發表 查看引用來源
條女剛上班的第一天,在房間等了她一個小时才出现在眼前,身型细小和瘦,按背十分鐘便出去拿東西,上路可亲,門牙顶住我舌頭不能進入囗內,中路6,不 ...
個樣有d似8888,我有佢微信但從無約過,系咩8888?

引用:
原帖由 emau1 於 2017-10-23 12:03 AM 發表 查看引用來源

公用的也要顧及別人的安全 .........

吹蕭口爆,其實都係一樣咁污 joe 的
呢d野,咁有自求多福
你同佢同一類人,所以唔會知道正常出來玩的
人有幾怕不顧衞生安全的玩家感受!

引用:
原帖由 lesliechan777 於 2017-10-23 06:52 AM 發表 查看引用來源

前一句係你自己感覺係,後果句話都係因為JS唔怕死比只西你奶所以你好開心先係真!
愛生命的就算佢比埋錢我都唔制啦!仲好開心!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆