上一頁下一頁
發新話題

有腹肌係唔同啲

收藏  |  訂閱
57  8.8k

紋個Hello Kitty 係心口,條女會否奶不停^_^

引用:
原帖由 bridgehead 於 2017-9-26 17:53 發表 查看引用來源
紋個Hello Kitty 係心口,條女會否奶不停^_^
不如紋kitty喺條啫度,條女奶到你爆槳。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2017-9-26 02:48 PM 發表 查看引用來源

呢樣真, 我好多毛, 心口都有. D JS 通常都笑問我係咪 聖肉強. 一見我弟弟就讚靚仔. 有個仲話想唔用膠套, 嚇得我丫, 好彩佢諗一諗就話同我第一次, 唔熟, 熟D先
打飛機都要用膠套?定係KB..開大場的話在深圳嗎?

引用:
原帖由 ho501501 於 2017-9-25 09:14 PM 發表 查看引用來源

啲囡一摸我大鵰夠嘆為觀止,有啲仲忍唔到口即刻同我擔添,話未見過咁長咁大咁粗仲要咁硬!同佢哋仆嘢都系佢哋主動要試,唔洗肉金加上去佢哋香龜房錢都慳埋添:smile_38:
有!仲試過俾技c捉番佢屋企添!

羅莽都好大雙,好多女lum?

引用:
原帖由 烈海皇 於 2017-9-30 02:18 PM 發表 查看引用來源
羅莽都好大雙,好多女lum?
樓主開帖分享換來俾人當笑話:smile_30:

腹肌有得練,但大鵰冇得練
所以大鵰完勝:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

我自問唔算靚仔(雖然我十一歳時好多人已經話我靚仔過宋仲基),
我三年前係買咗嗰 三十皮嘅Gmy package專練腹肌同隻大鵰,
腹肌唔洗講,好似八舊 toro 咁,連 基佬見到都暈, 隻大鵰到更加
不得了,不但毛水烏黑,青筋怒現,個鵰頭仲練到八角型,
啲骨妹一見我除衫剝䃿就嗶嗶大叫,骨妹下便更加好似冷氣機滴水咁
我以為得米,就明下唔俾小費起嗰機得唔得?
骨妹即刻 call 部長黎話要打柒我!

師兄神回

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆