上一頁下一頁
發新話題

橫崗風大

收藏  |  訂閱
65  12.7k

引用:
原帖由 simonkeyman2000 於 2017-9-25 05:42 PM 發表 查看引用來源

我去得真系少,所以就推介吾到俾你啦!我份人好麻煩,可能要求比較高,覺得暫時未有我覺得好正�!
我十多年前曾經喺橫崗打躉過幾年,之後就離開咗又無再去,亦唔知現時環境係點。

引用:
原帖由 paul-lo 於 2017-9-25 10:23 AM 發表 查看引用來源

私聚係麻甩佬都知想做咩,聚點在香閨不用四維騰歉穩陣,她在橫崗某場做;她告誡我說風大,是通知一下朋友去果邊注意安全而己.
如果係這情况而果晚一定要食,我都係會出去爆防,最多住貴D好過在出租屋成晚有唔安全感覺!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-9-25 06:42 PM 發表 查看引用來源
如果係這情况而果晚一定要食,我都係會出去爆防,最多住貴D好過在出租屋成晚有唔安全感覺!
奇怪喎,去酒店安全過住家? 佢住高層大廈有物管喎,間中在羅湖買定萬寶路,見到噶塞兩包比佢,打打關係,有兩三個碰到都打招呼架.

過完國慶就一天都光曬嘎啦。

引用:
原帖由 rschk 於 2017-9-26 12:35 PM 發表 查看引用來源
過完國慶就一天都光曬嘎啦。
唔好咁快開心住,要過埋19大會先,10月尾就應該一天都光曬

11月又開2會,安全嗎?不會嚴打?

引用:
原帖由 paul-lo 於 2017-9-25 11:11 AM 發表 查看引用來源

又勾起美麗的回憶了:smile_35:,想當年經常去水庫新村間紅滿虹,相信有同路去過吧,樓下入門口揀件啱心水噶就上樓上小房間,有心情的對方又願意,更可就地正法,一句講晒....實惠;值得分享有一個19歲妹仔,人夾人緣 ...
水庫新村間紅滿虹.... 有, 不過個名唔係好記得, 嘉旺對面 ? :smile_35:

當年橫街有幾檔髮廊, 正 :smile_47:

引用:
原帖由 33388 於 2017-9-28 09:22 AM 發表 查看引用來源
水庫新村間紅滿虹.... 有, 不過個名唔係好記得, 嘉旺對面 ? :smile_35:

當年橫街有幾檔髮廊, 正 :smile_47:
村口牌坊入小小右邊幾條巷有快仔(當年),髮廊與xx城各有千秋.

當年過了關去水庫真是什麼車都坐過...的士 / 大巴 / 電單車

在正街間飛髮舖, 剪完髮都可以同個洗頭妹上樓上按摩跟住砌埋 :smile_47:

引用:
原帖由 33388 於 2017-9-28 10:11 PM 發表 查看引用來源
當年過了關去水庫真是什麼車都坐過...的士 / 大巴 / 電單車

在正街間飛髮舖, 剪完髮都可以同個洗頭妹上樓上按摩跟住砌埋 :smile_47:
可能当年同c兄砌过同一条女:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆