[原創作品] 女女攝影樓(短文女同慎入)

收藏  |  訂閱
36  8.6k

引用:
原帖由 一一一木木木 於 10-9-2017 16:08 發表 查看引用來源
玩69玩到潮吹左。高潮完重要玩假九?好期待。
多謝三木兄觀看,短文完咗啦,假鳩唔會再寫囉,再次多謝你

引用:
原帖由 spamna 於 2017-9-10 09:32 PM 發表 查看引用來源

只我者莫若大將軍啦,我真忍手好多了,此終Jennifer和Renae兩人都你初見面,Renae做主動,Jennifer做被動,女和女我諗應該談論怛愛會多過真係做,所以會減咗少少囉,尾段原本再有,不過冇時間去寫,或者咁樣 ...
如果我寫女同 , 可能變左重口味女同

我係講真架 ... 市面上既女同文 , 太溫柔  太浪漫拉 ,
好似女同之中 , 就個個都係好人咁 ; 但我相信人性本質 ,
就係會有妒忌  懷疑  控制等等~~

有D場景我成日想寫 , 好似女子監獄咁 ,
"性" 成為左權力象徵 , 比女監犯導袖搞過就係佢既人 ...
感覺反而有D似收靚儀式 , 我甚至覺得個導袖本身 ,
可能就唔係同性戀者 , 而係維持地位既方法

又或者係妓院之中既師徒制 , 由老妓教新手 "妓藝" 那種 ,
這種我就寫過一次拉 :
http://www.188channel.com/viewth ... mp;extra=page%3D267

引用:
原帖由 asdasdhk 於 2017-9-9 01:33 AM 發表 查看引用來源
好久沒見師兄啲文 先回再看 有時間多寫呀 以前娜娜系列好正

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 11-9-2017 06:42 發表 查看引用來源

如果我寫女同 , 可能變左重口味女同

我係講真架 ... 市面上既女同文 , 太溫柔  太浪漫拉 ,
好似女同之中 , 就個個都係好人咁 ; 但我相信人性本質 ,
就係會有妒忌  懷疑  控制等等~~

有D場景我成日想寫 ...
兩者啦溫柔浪漫少女都啱睇,粗獷暴力都有市場(你最愛)是乎去寫姐,你都快手交作品出來囉,咪偷懶

引用:
原帖由 abe123456789 於 11-9-2017 09:54 發表 查看引用來源
娜娜系列……咁啦,寫個短文出來好嗎?:smile_35: 。

引用:
原帖由 spamna 於 2017-9-11 01:07 PM 發表 查看引用來源

娜娜系列……咁啦,寫個短文出來好嗎?:smile_35: 。
:smile_35: 長篇或短文都好期待呀!

引用:
原帖由 Tina33c 於 2017-9-10 11:30 AM 發表 查看引用來源

玉蒲團之玉女心經中, 李麗珍被有棒棒舒淇幹那一幕, 在意識上是十分大膽的,
小妹寫的色文劇情, 多少都有這個想法融入在其中.
這段戲不能令李麗珍 ...
唔 ... 如果剩係忍住唔出果PART , 時下男女都好似有玩 "邊個先洩就當輸"
:smile_47: :smile_47::smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過舒淇有棒棒兼扑埋珍妹 , 呢個設定又真係幾好J !!!:smile_47:
但係我會幻想一邊扑舒淇 , 一邊幫佢狂打飛機 , 等我可以吸乾佢D功力 !!!

引用:
原帖由 京兆韋氏 於 2017-9-11 08:52 PM 發表 查看引用來源

唔 ... 如果剩係忍住唔出果PART , 時下男女都好似有玩 "邊個先洩就當輸"
:smile_47: :smile_47::smile_47: :smile_47: :smile_47:

不過舒淇有棒棒兼扑埋珍妹 , 呢個設定又真係幾好J !!!:smile_47:
但係我會 ...
滴汗中

引用:
原帖由 Tina33c 於 2017-9-11 10:15 PM 發表 查看引用來源

滴汗中
哈哈哈 , 真係覺得咁重口味咩???

不過我想講既係 , 珍妹同舒淇只係做左個動作 ,
反而無<偷窺無罪>裡面 , 果D激吻  愛撫 ...
你見到家琪同雅詩 , 好似錫果陣恨不得錫得深入一點 ,
真係感受對對方身體既渴求架 !!!
:smile_47::smile_47::smile_47::smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 spamna 於 2017-9-11 01:05 PM 發表 查看引用來源

兩者啦溫柔浪漫少女都啱睇,粗獷暴力都有市場(你最愛)是乎去寫姐,你都快手交作品出來囉,咪偷懶
其實我出道頭幾年 , 就寫過一篇女同(唯一一篇)架拉 ,
果時仲係好大男人主義 ... 背景大概係講 , 一對女同戀人
其中一個係富家女 , 為左唔比屋企人知就嫁左個中佬
... 個中佬又對佢好好 , 所以佢同中佬生左個女

男主角係前特務(綁架系列既故仔) , 捉左佢地去玩 ...
下面你知係咩內容架拉
:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

前往最後回覆