上一頁下一頁
發新話題

MZ再遇舊囡囡感覺已不如新囡(有相)

收藏  |  訂閱
389  44.2k

引用:
原帖由 emftfa 於 2017-8-24 11:34 PM 發表 查看引用來源

相頭如何?MZ有無邊個靚過佢?
789,4條6我見過真人,太矮,好細粒,我完全冇興趣,所以我見左真人唔會試,樓主想要熱情的,小弟推介3條5,幾好玩,因為而家好的口爆女一來就想好快咁做完服務快d走,3條5就唔會,好識玩,外形唔差,唔高過789,係波唔大。

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-8-24 03:16 PM 發表 查看引用來源
叫雞既野,吊完就算啦
非常同意,我地係去叫g,而唔係去溝女,去環保場首先係要服務同女身材,以前去嫖想揾有女友feel的女女,心態同樓主相似,以前去東莞玩,簡女首選g味唔重的女,之後東莞收皮,自己少左去嫖,多左時間去認識正行女性,同正行女相處多左,再去嫖,對住妓女係沉唔落,只係對服務同女身材有要求,玩拍拖feel,玩心靈溝通感覺,去叫g係揾唔到呢種感覺。

引用:
原帖由 商界真空的老闆 於 2017-8-24 02:35 PM 發表 查看引用來源

同意
就好像富林我一年前也沉了一个

现在她沒做了  

如果佢復出我一定好享受个一Q
不过再不会送花送其他
係乜唔係呀?送扎花就比一Q你!
你唔好幻想當成真先得㗎!

引用:
原帖由 商界真空的老闆 於 2017-8-24 02:35 PM 發表 查看引用來源

同意
就好像富林我一年前也沉了一个

现在她沒做了  

如果佢復出我一定好享受个一Q
不过再不会送花送其他
Ching可能誤會了!我唔係講緊沉,我只係講
緊入場玩女要尋找到的樂趣!如只係但求出一野,
互相唔投入!咁係玩得無感覺,並不是你所講
果D送花或其它!

引用:
原帖由 勝肉強 於 2017-8-24 03:16 PM 發表 查看引用來源
叫雞既野,吊完就算啦
強哥!我知道你意思,但每個人玩法不一!
我好多時覺得啱嘴型會揾多好多次的!

昨天去了MZ試下,個場唔知点解有浸味,D服務員又串貢貢,個場格局古古怪怪,應該冇下次,聽聞MZ和TY同老闆

引用:
原帖由 名留萬世 於 24/8/2017 09:41 AM 發表 查看引用來源

強哥!我知道你意思,但每個人玩法不一!
我好多時覺得啱嘴型會揾多好多次的!
揾多好多次都喺叫G,好多人都会番啅隻G,互動喺條女交戲啫,叫G唔好埝太多啦!!!

引用:
原帖由 名留萬世 於 2017-8-24 02:14 PM 發表 查看引用來源
MZ我曾出過報告!話說果時初去玩遇上佢,
後來有一段時間失了聯絡!有點可惜!
可幸是她終於復出,於是就再去會她!
需然大家已經多月沒見,但那熟悉
程度一點沒退減,更是有增加熱情度!
不過小弟開始對她沒有 ...
舊女女係咪^^^?

新女瓜子口面, 睇落唔錯

引用:
叫雞既野,吊完就算啦
CHING咪咁啦,  果位CHING 送得開心女女又開心,  花都係小數目,

走去送 IPHONE 既就..... 唉

引用:
原帖由 藍痴瘋 於 2017-8-25 07:54 AM 發表 查看引用來源
昨天去了MZ試下,個場唔知点解有浸味,D服務員又串貢貢,個場格局古古怪怪,應該冇下次,聽聞MZ和TY同老闆
如果只重視軟件對房間無要求.MZ垃圾場一間 技師越换越差!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆