上一頁下一頁
發新話題

鬆腿摸j

收藏  |  訂閱
132  32.3k

嘿,緊係去完4 樓玩完先,落去沖個靚涼再去做大堂鬆腿,襟玩好多架,我無老點架。按雀既捽到行晒後再上4 樓會好快派彩架

引用:
原帖由 上田健太郎 於 2017-8-20 10:46 AM 發表 查看引用來源
入房就一定唔入,大堂鬆腿佢公司規定小費唔可以過58,冇得屈,我就點都唔入房
技師只摸你,你又無得摸她,又唔打出,就算 58 都好難頂喎

引用:
原帖由 ttyiu 於 2017-8-20 11:20 AM 發表 查看引用來源

技師只摸你,你又無得摸她,又唔打出,就算 58 都好難頂喎
呢個就係鬆腿好玩既地方,技師係慢慢摸。又平

你說得對,大堂簽$58可以,但遇到相頭OK按得又到住,技C會叫你入房鬆,但要兩粒鍾,未試過可以一試,入房一定可以hand release,加埋抽水,我試過一次入房,搞完技C叫我去locker取可現金.

[quote]原帖由 上田健太郎 於 2017-8-20 09:07 AM 發表 查看引用來源
我問過連埋鍾錢房錢要4百幾,所以我冇入房,大堂按2個鍾,小費58×2 [/quo
會唔會打出?

幾個月無去
但以前性泉大廳冷氣十分不足
現在有改善嗎

引用:
原帖由 sfkwok168 於 2017-8-20 10:07 AM 發表 查看引用來源
現在性泉鬆腿技C個個搶錢,入房按,最少兩粒鐘$78x2,少費要現金$300,因用卡埋單技C要扣17%,所以技C要收現金,連埋鐘錢成五百落樓,貴過4/F口爆,去過三次,一次4/F玩KB,全程25mins.技C走頭,說有call鐘,鬆腿第一次在大堂,見 ...
簽一百,到locker取二百給她,一次過無下次.冇下次,都比二百?:smile_41:

引用:
原帖由 busofuncle 於 2017-8-20 04:31 PM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 上田健太郎 於 2017-8-20 09:07 AM 發表 查看引用來源
我問過連埋鍾錢房錢要4百幾,所以我冇入房,大堂按2個鍾,小費58×2 [/quo
會唔會打出?
在大堂唔可以俾佢打出,條女係慢慢摸果種,唔會好快咁打,所以享受的時間比較長

引用:
原帖由 q00oman 於 2017-8-20 04:34 PM 發表 查看引用來源
幾個月無去
但以前性泉大廳冷氣十分不足
現在有改善嗎

我衣家係性全大堂
d空調真係好唔掂
叫左按腳冇技師來,算,慳番
電視又冇有線電影台,妖

引用:
原帖由 emau1 於 2017-8-20 05:46 PM 發表 查看引用來源

我衣家係性全大堂
d空調真係好唔掂
叫左按腳冇技師來,算,慳番
電視又冇有線電影台,妖
尋日先去完,有電影台

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆