上一頁下一頁
發新話題

我係咪早洩男

收藏  |  訂閱
41  13.5k

背乘數表真係有用,講堅

引用:
原帖由 床上奔放的羊羊 於 2017-8-10 23:37 發表 查看引用來源

我和她是對方的初戀 拍左拖幾個月 係一次屋企冇人的情況發生了第一次
當然雙方都係第一次 花左好多時間先進入到佢體內 幸好女朋友感覺唔係太痛
而我都快感而射入安全套內 就係咁結束 ...
好簡單,先來一次,你攪掂後攬住佢祼睡一陣,再楂佢,挖佢,捽佢,佢有料到你就慢慢入啦!第二次應該會持久好多,如果都係咁快,即係你有問題了!

我也比較敏感..不知怎樣延長...

引用:
原帖由 床上奔放的羊羊 於 2017-8-10 11:37 PM 發表 查看引用來源

我和她是對方的初戀 拍左拖幾個月 係一次屋企冇人的情況發生了第一次
當然雙方都係第一次 花左好多時間先進入到佢體內 幸好女朋友感覺唔係太痛
我都係咁,好多時前戲就射左,一係插一陣就射左,佢話唔緊要,但我覺得好樣衰。

兩個都第一次, 用套破壞左個氣氛!

引用:
原帖由 文采風 於 14-8-2017 11:56 發表 查看引用來源
國際標準,進入不超過三分鐘便射精,就是早洩。
我的建議是前奏玩耐啲,大家攬吓、摸吓、錫吓、奶吓、啜吓最少半個鐘,頂唔著時就停一停,然後再繼續,這樣做除了大家會極之舒 ...
好生動既教學!!!
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 織田信長香 於 2017-8-17 12:11 AM 發表 查看引用來源
我也比較敏感..不知怎樣延長...
我讀書時候都係咁
有好幾年90%戴套做,慢慢適應
戴套可以慢好多射
D女以為我咁乖戴套,未畢業唔中出敏感主要因為自己冇割包皮,龜頭平時最多只係露到少少,扑野或其他時候扯左,先比成個伸出黎。大學時候仍然好敏感.

引用:
原帖由 床上奔放的羊羊 於 2017-8-10 11:37 PM 發表 查看引用來源

除非女友口技好好,第一次吹爆真係有難度

引用:
原帖由 【ShinG】 於 2017-8-11 05:14 PM 發表 查看引用來源
背下乘數表 :smile_38: :smile_38:
為了耐而耐,冇意思
分左心,係咪KEEP到最硬先?
軟皮蛇咁,女又唔濕唔HIGH唔緊,當然玩一粒鐘都得啦,但有乜謂?

前面有師兄講得冇錯,初期敏感度高就會咁。經驗多咗,敏感度降低就會好啲㗎喇。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆