上一頁下一頁
發新話題

HM 報告, 又中招照騙

收藏  |  訂閱
202  15.5k

咁低指數,真係冇興趣。

引用:
原帖由 52gogogo2017 於 2017-7-26 11:11 PM 發表 查看引用來源
因為唔鐘意環保場, 所以"巴塞的宿敵"呢間近關口場都去過多次, 通常都是下午去, 所以晚班技師唔多識, 至於早中班我就試過以下幾位:-

09 - 服務好, 指數都算高
12 - 人造人味道重了點
13 - 傻大姐, 但對波真的好 ...
我都覺12號整過容,特別係睇佢平時親生姊妹d相,幾個都同1個扒樣,係得佢唔同....

引用:
原帖由 走刀口 於 2017-7-30 01:44 發表 查看引用來源

我都覺12號整過容,特別係睇佢平時親生姊妹d相,幾個都同1個扒樣,係得佢唔同....
佢哋整容好普遍的, 10個有7個都整過.

引用:
原帖由 走刀口 於 2017-7-30 01:44 AM 發表 查看引用來源

整容成功就使介意,重要系12號指数幾多?

82 指数咁低?吾會卦!

引用:
原帖由 11d6789 於 2017-7-30 05:30 PM 發表 查看引用來源
82 指数咁低?吾會卦!
係, 上路冇, 中路想食, 話癢, 下路 收埋夾實,

亙動指數低,

做推抽既服務係好用心既, 比 13 好好多

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-7-31 11:40 AM 發表 查看引用來源

係, 上路冇, 中路想食, 話癢, 下路 收埋夾實,

亙動指數低,

做推抽既服務係好用心既, 比 13 好好多
hm扒多指数低,只會每況愈下,有無師兄去過隔離辛刀?聼講298硬件好好多。

88有冇師兄試過,求指數

前13号正.有無Ching知佢去向

现在出面有几间場都做26x元同28X元,不用为咗便宜几十元夾硬上這间場玩又趕下鈡、低指數、低颜值、舊硬件的手堆場受气!今天人又多,北上去玩,係为享受的,你估过关不用时间咩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆