網上app識人分享

收藏  |  訂閱
26  10.6k

引用:
原帖由 Leizibug 於 2017-7-2 07:21 PM 發表 查看引用來源
呢個post冇咩甜野...以下個案小弟亦從未出黎相見網友, 只係想純粹分享下網上識人經歷...

之前用Sxxxx, 都曾經玩過三幾年, 心態上當然係撩女仔, 呢個app入面大部份人都唔介意用英文傾, 玩過都知上面好多本地人, 又 ...
請問師兄個aops係咪say high r?

引用:
原帖由 Leizibug 於 2017-7-2 07:21 PM 發表 查看引用來源
呢個post冇咩甜野...以下個案小弟亦從未出黎相見網友, 只係想純粹分享下網上識人經歷...

之前用Sxxxx, 都曾經玩過三幾年, 心態上當然係撩女仔, 呢個app入面大部份人都唔介意用英文傾, 玩過都知上面好多本地人, 又 ...
請問師兄個aops係咪say high r?

我之前在V7揾到個40幾歲的附近的人,約去九龍塘開房,
最後其實又係想要錢!
在SkXXt,大部份食得嘅都係Domestic Helper。賓賓超多!
反而有不少港女(剩女),真係儍到以為會揾到老公!
點解?我識一個成5張港女,專業人士,但個樣真係好吾掂。

引用:
原帖由 Leizibug 於 2017-7-3 08:28 PM 發表 查看引用來源

最差既開場白係hi / hello...最差既問題係問"你好嗎" / "做梗咩" / "住邊" ..唔好話女人, 俾我見到d咁既野都唔想答...

留意下佢既相, 或自我介紹..係細節中搵話題
唉...我就係成日衰係搵唔到話題講

玩呢啲鴨屎冇耐性,想搵野食係難過叫免費雞

引用:
原帖由 香港空氣好 於 2017-7-12 10:56 PM 發表 查看引用來源
我之前在V7揾到個40幾歲的附近的人,約去九龍塘開房,
最後其實又係想要錢!
在SkXXt,大部份食得嘅都係Domestic Helper。賓賓超多!
反而有不少港女(剩女),真係儍到以為會揾到老公! ...
真係超多寶寶印印...冇一半都4成...

不過如果係港女玩得個app, 通常好鬼有要求...

引用:

有冇可以分享下

前往最後回覆