霸道總裁富豪uncle

收藏  |  訂閱
37  12.9k

引用:
原帖由 俾比 於 2017-4-2 01:00 PM 發表 查看引用來源
食過就算
唔敢食咯,驚會俾距控制😭

引用:
原帖由 fatemadeus 於 2017-4-2 01:02 PM 發表 查看引用來源
欲拒还迎
我暫時最多都淨係可以做到甘。不過其實距鍾意我甘耐可能都係因為我一直拒絕距。距話d女仔追距會發裸照俾距睇曬全身,但係距唔鍾意距地

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2017-4-2 02:36 PM 發表 查看引用來源

我暫時最多都淨係可以做到甘。不過其實距鍾意我甘耐可能都係因為我一直拒絕距。距話d女仔追距會發裸照俾距睇曬全身,但係距唔鍾意距地
外國返黎D文章又識打埋殘體字,距拒佢

睇黎uncle 好想征服你

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2017-4-2 02:27 PM 發表 查看引用來源

多謝支持。
下個weekend有可能會再見到距,近幾次見距都有d緊張又幾期待。會著好靚靚噶lingerie同包身噶衫,化翻個精緻噶淡妝。
有新野會上來update噶啦。
頭先收到距msg話尋晚發夢見到我,唔知我響距個夢度做 ...
我發夢都見到你
可惜你條件太優秀
如果唔係我都排下隊

引用:
原帖由 玄幻小說 於 2017-4-1 07:55 PM 發表 查看引用來源
樓主。。。你唔會係男黎掛??
玄幻小說,你唔會見Post就問呢個問題掛?

自從同uncle有身體接觸,整日都會幻想俾佢響車度搞,亦或放響距屋企個gymroom度俾距綁住係甘玩弄我噶身體,渣我噶波波整濕我。有d心思思要唔要應承陪去去roadtrip。
可能對bf已經冇咩期望,同佢做果陣咪埋眼噶時候唸到噶都係uncle,un un都落力d,俾bf食波餅時會唸翻果晚🙊

我都想畀師妹食波餅

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2017-4-3 12:25 AM 發表 查看引用來源
自從同uncle有身體接觸,整日都會幻想俾佢響車度搞,亦或放響距屋企個gymroom度俾距綁住係甘玩弄我噶身體,渣我噶波波整濕我。有d心思思要唔要應承陪去去roadtrip。
可能對bf已經冇咩期望,同佢做果陣咪埋眼噶時候唸 ...
食左返唔到轉頭

引用:
原帖由 Michelle叮叮 於 2017-4-2 02:31 PM 發表 查看引用來源

甘你有冇大大膽食女女呢?個uncle話鍾意我讀書多同靚又sexy,但係我真心覺得同uncle傾唔到計。對方太prideful太強勢啦
梗有啦,我仲會買sexy嘅皮裙送比我啲SP
不如我都同著皮裙黑絲嘅你整餐fine dining 好唔好?

前往最後回覆