上一頁下一頁
發新話題

就當所有痛楚 成長的經過 (限時福利在#648)

收藏  |  訂閱
1.4k  64.9k

引用:
原帖由 lailailai 於 2017-3-31 01:09 AM 發表 查看引用來源
好正BO  ^^
我個post雖然睇既人, 但唔多人出聲, 不過咁..
連陳年cdr都因為我post 而出左第一個comment, 我是咪應該有d開心?

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-31 01:41 AM 發表 查看引用來源

出面好多要睇老婆比人搞呀,幾多P呀咁,我地呢D正常清新易入口。

經過多少辛酸你唔知者...

期待你寫多D發洩下分享下!
我細路仔黎架咋, 出面個D太刺激唔太岩我:smile_15:
有幾多辛酸都唔緊要啦, 最後都係佢同你共偕連理, 重暫時生左2件
比D時間添啦, 度甜故好有難度:smile_35:
愛情小品我叻D

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-31 01:50 發表 查看引用來源

唔係壞事丫, 不過 ..我一年淨係發幾次夢:smile_30:
我今年都未夢到佢, 不過基本上每日都會諗幾次
咁耐仲日日諗幾次...
要唔要介紹D好仔你識?:smile_41:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-31 01:54 發表 查看引用來源

我個post雖然睇既人, 但唔多人出聲, 不過咁..
連陳年cdr都因為我post 而出左第一個comment, 我是咪應該有d開心?
絕對值得開心,我估lailailai師兄/姐應該搵左一陣ID同password先login到留言,好有誠意:smile_o12:

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-31 02:09 AM 發表 查看引用來源

咁耐仲日日諗幾次...
要唔要介紹D好仔你識?:smile_41:
鬼咩,初戀黎呀大哥 又多回憶😩
你見過我先再諗下有無好仔介紹我識啦😂
嚇親人就唔好🤦🏼♀

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-31 02:11 AM 發表 查看引用來源

絕對值得開心,我估lailailai師兄/姐應該搵左一陣ID同password先login到留言,好有誠意:smile_o12:
08年既account,而家先開齋。
究竟我個post係有幾好睇?先有咁嘅效果🙈

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-31 12:45 AM 發表 查看引用來源

無, 可能自信心問題, 我唔覺得我會爭得贏, 若果只係講愛既程度, 我諗我贏左九萬條街:smile_34:
況且, 如果爭輸左咁點算, 個挫敗 我未必承受得起
要睇住我心愛既男人揀人地唔揀我, 我要點處理呢個挫敗:smile_39 ...
老實講,唔爭唔知邊個贏,當一邊你睇到郭富城娶件後生國貨個陣,另一邊謝霆鋒係最後揀返王菲,咁說明左一件事,男人唔係淨睇樣,睇身材,睇年齡,更重要既係,你要為左你既幸福,要試下爭,因為最後贏既,可能係你,除非唔係。

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-30 10:22 PM 發表 查看引用來源
事隔一年, 我又返到黎:smile_13:
老實講, 話唔再愛你係假既, 但對你既愛真係淡左啦 ..
自從你(現任or not現任)女朋友打比我個刻 ..你永遠唔會知道個刻 我個心被撕開既感覺..
你永遠唔會知道我心深處永遠都有你既位 ...
妹妹,文筆唔錯喎

睇左前半段..個心又唔係咁舒服...
在完後半段..個心仲留係前半段...

唔好為棵樹放棄個森林

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆