上一頁下一頁
發新話題

分享與偷食人妻的經歷 (二) #100, 119, 126

收藏  |  訂閱
132  71.5k

好文

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-1-30 06:21 AM 發表 查看引用來源
連你自己都撞到佢同第2個開房
重講明食藥唔駛用套
你都照上

唔係黑心,真係要小心,師兄
師兄過來人咁既口敏wor
唔通師兄懶過野?

呢 d 經驗都係正

引用:
原帖由 mlaf 於 2017-1-30 06:21 AM 發表 查看引用來源
連你自己都撞到佢同第2個開房
重講明食藥唔駛用套
你都照上

唔係黑心,真係要小心,師兄
比我就唔理啦,食野緊要,食左先算

好故仔:smile_14:

正,寫得好詳細,支持

引用:
原帖由 kie.kie 於 2017-1-30 12:06 AM 發表 查看引用來源
正喎,一星期可上幾次
唔係呀~ 一星期補幾個習 但係同陳太只係一星期補一次,仲要有D時候真係早唔到,如果唔係好快虛

引用:
原帖由 Skidsteer 於 2017-1-30 12:57 AM 發表 查看引用來源
Derek ching,  估唔到你只有27歲就已經有幾次食人妻經歷,真令叔叔勁葡萄。
其實開始玩之後,我都食左好多檸檬,特別係享交友APP識個D話我太年輕,食到既好多到既都係咁岩天時地利人和....

引用:
原帖由 女林 於 2017-1-30 10:21 AM 發表 查看引用來源

比我就唔理啦,食野緊要,食左先算
其實事後都有諗過會唔會出事,但當時就係下體主導,冇諗咁多,
我同其他人妻係有做足安全措施既
so far 到對上一次既body check 都all negative

另外回應番有CHING 問有冇相,因為女友有check手機既習慣,好多時影/收左既相都冇留低,加上要保護證人,所以現階段應該唔會出真人相,本身都有搵到d 示意圖,不過唔夠分post圖,夠分之後既分享會有埋示意圖,等大家有畫面D

同埋,有ching pm左我,再次sorry ar,我未覆到你.. 我好快會覆你!(你講個app ,一間去買張新卡開新account再add 你,請等等)
小小預告.. 小弟今日要做孝子去拜年應該冇咁快出到文,希望夜d會有update

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆