上一頁下一頁
發新話題

禁慾二百天 p. 2

收藏  |  訂閱
41  10.6k

引用:
原帖由 bearwhitesouth 於 2017-1-6 04:26 PM 發表 查看引用來源

C兄, 我都喺過來人, 仲喺超過2年冇, rest in peace.
我知道其實好多人都會有問題,睇下有冇同路人頃下計姐。你最後點解決阿c兄?

引用:
原帖由 sadomasochism 於 2017-1-6 07:19 PM 發表 查看引用來源

深表同情,愛人每晚在旁,滿腦子都是對伴侶的情與慾,對方身上卻有一種冷漠的阻隔。

而那一種“對方覺得沒有問題“的感覺才最難受。

希望師兄能找到那改善的契機。
你講得好中好似一刀插左入心甘,估唔到有人會認真回覆。多謝你,今日同左佢去搵醫生喇巳經,不過好似冇咩用哈哈。

引用:
原帖由 strikerking 於 2017-1-6 08:48 PM 發表 查看引用來源
It is tough to change that.

And the thing is the other party think it is totally OK.  It is you asking too much!! (EVEN from many time a week to a few times per month....eventually 1-2 times per ye ...
It's helpful to talk with u guys, at least someone understanding my pain.thanks man.

引用:
原帖由 喵喵星人 於 2017-1-6 09:10 PM 發表 查看引用來源
有得同喜愛的人一齊住一齊訓,已經好開心。有冇得搞都係bonus,放開D la。
放開左好多喇,盡量都冇諗,只不過我覺得件事唔應該係咁。都說服過自己係小事,晚上去到某的時間總唔能夠阻止到自己諗,唔開心,有頃過,解決唔到都冇辦法。我都唔想再提起,無謂令佢都唔開心。

引用:
原帖由 kayceee 於 2017-1-6 10:27 PM 發表 查看引用來源
日日見到甘,好想好想推車

同床異夢

引用:
原帖由 kayceee 於 2017-1-6 09:51 PM 發表 查看引用來源

你講得好中好似一刀插左入心甘,估唔到有人會認真回覆。多謝你,今日同左佢去搵醫生喇巳經,不過好似冇咩用哈哈。
Oh,揾醫生?
佢都覺得有問題,願意同你一齊去揾方法解決,其實都幾好吖。
佢會唔會有工作或者其他壓力,所以變成咁呀?

我明白,因為我既另一半都係咁,哈哈~

Ps:阿嫂張相好靚~

引用:
原帖由 kayceee 於 2017-1-6 10:27 PM 發表 查看引用來源
我諗一定好好推!

師兄…試下傾下,無嘢係十全十美
難得你愛,又唔搵外援…
十個男人裡面有無呢個問題,起碼有7個已經出去搵唔同籍口去搵食
2個可能本身有問題搵唔到,淨返個1個,根本難得,加油啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆