上一頁下一頁
發新話題

肥妹仔旅遊特輯----海漯沟篇 (少少甜多多趣, 試一粒包你鐘意佢)

收藏  |  訂閱
93  8.9k

引用:
原帖由 lkc0712 於 2016-11-18 03:31 PM 發表 查看引用來源

你整把壇劍俾我先啦
你陪我玩, 我去拎把番黎:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-18 03:37 PM 發表 查看引用來源

你陪我玩, 我去拎把番黎:smile_o01::smile_o01:
你而家搵到個有活人既SERVER咩
個個都係度掛機

引用:
原帖由 lkc0712 於 2016-11-18 03:39 PM 發表 查看引用來源

你而家搵到個有活人既SERVER咩
個個都係度掛機
有架.....我班FD都講緊一齊番去玩:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-18 03:44 PM 發表 查看引用來源

有架.....我班FD都講緊一齊番去玩:smile_13::smile_13:
咁熱鬧但係我既經驗話我知
番到去掛機玩既時間都唔長
不如一齊搵隻新既GAME玩好過啦

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-18 03:44 PM 發表 查看引用來源

同埋金庸個設計真係FOR吹水先有D互動
唔知佢有冇更新過
佢以前完全冇D副本一齊打下野對比而家D GAME係差D
新玩入去打壇戰又係炮灰:smile_24:

引用:
原帖由 lkc0712 於 2016-11-18 03:47 PM 發表 查看引用來源

咁熱鬧但係我既經驗話我知
番到去掛機玩既時間都唔長
不如一齊搵隻新既GAME玩好過啦
你搵到話我知....肥妹第一個報名:smile_o01::smile_o01:

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-18 04:14 PM 發表 查看引用來源

你搵到話我知....肥妹第一個報名:smile_o01::smile_o01:
睇你想玩咩題材架姐要武俠近排冇
但遲D會出九陰2囉

哦... 去旅 "遊"  "為"  "精" :smile_o01::smile_o01:
引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-18 12:07 PM 發表 查看引用來源
好…..肥妹見咁耐無出post, 就講番個舊post 出黎啦….
依排係隔離舗見到咁多師兄都有玩金庸, 咁肥妹咁貪玩的, 緊係衝去相認啦
就係咁, 就勾起左我依段回憶:smile_o05::smile_o05:

係好耐好耐之前, 肥妹都 ...

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2016-11-18 03:28 PM 發表 查看引用來源

哈哈.....隔離post 囉......
埋黎埋黎....一齊打壇~~~~:smile_o01::smile_o01:
有冇link呀??
肥妹送件破披比我@@

引用:
原帖由 ying605 於 2016-11-18 04:51 PM 發表 查看引用來源

有冇link呀??
肥妹送件破披比我@@
自己去屋度拎:smile_30::smile_30:我放左係衣櫃.....大理村88號呀:smile_40::smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆