上一頁下一頁
發新話題

短暫既暑假 part2p.31 相p.1,2,11,22,79,87 呢世唔會再做既事?p.91

收藏  |  訂閱
1.4k  115.9k

引用:
原帖由 S_BALL 於 2016-9-18 09:33 AM 發表 查看引用來源
完全係無晒mood
Feel 到佢無care 你感受
仲有下半part既
睇埋落去先

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-9-18 10:01 AM 發表 查看引用來源
點解要咁委屈自己呢?定係你享受呢種感覺...?
我都問過自己好多次,點解要咁委屈自己?
我係cheap到,話佢再忙都要食野,咁我可以買外賣送過去同佢一齊食,佢都話唔要。
我完全唔享受呢種感覺
我從來都未試過卑微到咁,得我啊哥食過我送既外賣,其他人永遠得送外賣俾我食的份
或者真係好鍾意呢個男人掛

其實無話慘唔慘既,係我自己選擇
我知D,好介意我身邊既男人,特別係大少
呢一年的確發生左好多事,令D唔再信任我,所以現階段我除左忍,仲有不斷俾信心佢,無野可以做。
唔好問點解唔離開佢,因為離得開就唔會咁

係暑假個陣,無理由係屋企都日日著街3
咁就有偷啊哥既衫黎著
著左岩岩好遮哂個pat

內裡當然咩都無著

暑假:smile_13:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-18 13:29 發表 查看引用來源
其實無話慘唔慘既,係我自己選擇
我知D,好介意我身邊既男人,特別係大少
呢一年的確發生左好多事,令D唔再信任我,所以現階段我除左忍,仲有不斷俾信心佢,無野可以做。
唔好問點解唔離開佢,因為離得開就唔會咁
其實呢個世界冇話冇咗邊個唔得嘅...身邊好多朋友呢幾年都有死別嘅情況...睇吓識唔識去珍惜自己,珍惜身邊人吧…你樣子唔差啊^^
相,係你寫話大少幫你影ga,不過睇你故事,相只係bonus ,你嘅故事才是主菜

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-18 12:59 PM 發表 查看引用來源

可能係佢對住我無左信任
佢話佢堅持係唔想我有事,但點解之前從來都無帶過?
有時男人都會口是心非
或者佢想私有化你 唔甘心同人share
但又唔可以同你講 驚會弄巧反拙 無咗呢段關係

引用:
原帖由 lostergundam 於 2016-9-18 03:06 PM 發表 查看引用來源
其實呢個世界冇話冇咗邊個唔得�...身邊好多朋友呢幾年都有死別�情況...睇吓識唔識去珍惜自己,珍惜身邊人吧…你樣子唔差啊^^
相,係你寫話大少幫你影ga,不過睇你故事,相只係bonus ,你�故事才是主菜
你講既我都知
我呢幾年都有唔少生離死別
唔係話無左邊個唔得,而係太依賴,突然失去會好唔習慣,好痛苦
樣就一般la,不過到而家都係唔係好識打扮
其實大少同D都影左我唔少相,好多連我本人都無睇過。佢地唔會想share出黎,因為當下,我係只屬於佢地

引用:
原帖由 choibbchoi 於 2016-9-18 03:19 PM 發表 查看引用來源
有時男人都會口是心非
或者佢想私有化你 唔甘心同人share
但又唔可以同你講 驚會弄巧反拙 無咗呢段關係
其實我既態度就係想佢開口私有化我
如果唔係我先唔會日日同佢交代行程

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-9-18 15:41 發表 查看引用來源

其實我既態度就係想佢開口私有化我
如果唔係我先唔會日日同佢交代行程
如果真係中意, 咪直接講私有化你
如果唔係, 就唔好介意人地行程係點

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆