上一頁下一頁
發新話題

紀錄我的性趣聞~ 野戰系~屋邨後樓梯P.21(原來漏咗一部份)

收藏  |  訂閱
370  63.0k

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-24 12:24 AM 發表 查看引用來源

我諗我呢世都唔會唔記得佢嘅~
之後嘅事, 我完全都無諗過會發生

well, 我唯有等update既姐
ICQ個時我好似都只係見過一個女仔, 但無後話個種
個時都...太睇樣XD 而我唔令仔, 比人飛左:smile_o08:

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-24 12:24 AM 發表 查看引用來源

我諗我呢世都唔會唔記得佢嘅~
之後嘅事, 我完全都無諗過會發生

你咁講我好想知~ 估你努力打緊~ 支持~

其實呢次搞完之後, 天都光! 仲約實咗過兩日一齊食飯睇戲...

最記得係個日係12月23日...
約咗係黃埔睇《無間道》, 但唔記得2定3喇!
成晚過程都係開心嘅...

不過佢無提出過去爆房...佢陪我搭巴士上返去紅磡火車站途中...(其實成架車上層都無人) 我話唔駛送我返屋企喇! 一陣我自己一個搭火車返去就得喇! 佢話好呀!不過要錫下先喎...

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-24 12:38 AM 發表 查看引用來源
其實呢次搞完之後, 天都光! 仲約實咗過兩日一齊食飯睇戲...

最記得係個日係12月23日...
約咗係黃埔睇《無間道》, 但唔記得2定3喇!
成晚過程都係開心嘅...

不過佢無提出過去爆房...佢陪我搭巴士 ...
感覺都幾sweet咁

之後佢好理所當然咁錫我咀! 咁我都唔覺得出奇嘅!我好迎合咁攬住佢打咗陣茄輪...之後推開佢就話, 再咁落去就唔駛返屋企㗎喇!(明俾位佢入)

佢接住話:咁咪唔好返屋企囉~我話:又野戰呀?係呢到呀?(因無人)我再推開佢多一次~但因架車咁啱要轉彎, 我就成個身貼哂落佢到! 佢又理所當然咁攬實我...然後㩒鐘就話:我同你落車去搵個地方一齊舒舒服服咁做, 好無? (好似拍戲咁)

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-24 01:15 AM 發表 查看引用來源
之後佢好理所當然咁錫我咀! 咁我都唔覺得出奇嘅!我好迎合咁攬住佢打咗陣茄輪...之後推開佢就話, 再咁落去就唔駛返屋企㗎喇!(明俾位佢入)

佢接住話:咁咪唔好返屋企囉~我話:又野戰呀?係呢到呀?(因無 ...
但就係因為好似拍戲咁...你會想繼續-3-....劇情需要嘛XD

擾攘咗一陣(點都要扭擰下先), 站已到落咗車! 佢拖住我步入尖咀3角公廁對面嘅時鐘(我諗無人唔識掛)! 搭時好彩得我兩個(呢間野嘅係有其他故仔嘅),一開門姐姐就問:時鐘定過夜? 佢諗都無諗就話過夜😮

佢俾完錢, 鎖好門! 我就問佢點解唔時鐘? 佢話咁夜搞完, 又無揸車出黎, 點送我返屋企! (個下係幾冧,心諗一陣會令返佢冧) 我笑一笑對住佢, 就攬住佢錫...其實佢應該都估計到佢咁講會令個氣氛更好...

錫咗一陣, 佢推我落床, 扒係我上面! 㩒住我對手! 佢錫我條頸, 又錫我耳仔(死穴).....成個身軟哂,打哂冷震! 佢見到我咁嘅反應, 當然唔會停啦,知道咗我耳仔咁敏感, 就覺得有少少征服咗我咁(係咪所有男人都覺得搵到女人死穴好有成功感?)

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-24 01:50 AM 發表 查看引用來源
擾攘咗一陣(點都要扭擰下先), 站已到落咗車! 佢拖住我步入尖咀3角公廁對面嘅時鐘(我諗無人唔識掛)! 搭時好彩得我兩個(呢間野嘅係有其他故仔嘅),一開門姐姐就問:時鐘定過夜? 佢諗都無諗 ...
係會有成功感架, 就好似女人整男人, 成功左一D野
你都會覺得有成功感架XD

之後佢伸手入去我件衫想除我個bra, 但佢搵唔到個扣, 係因為我個日著咗個前扣嘅...佢掀起我件衫先見到係前扣, 仲要係黑色透視嘅添(好似我早有預備同佢搞野咁, 著定黎引佢)

當然佢見到好興趣, 但又好疑惑咁...因為唔識解開! 咁佢唯有隔住我個透視bra撥弄我兩粒lin lin...搞到我lin lin硬哂! 我問佢: 想唔想啜下? 佢當然想兼就咁啜落黎! 呢個時候, 我已經解開個前扣, 彈咗對白雪雪嘅波波!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆