上一頁下一頁
發新話題

荒淫渡假屋

收藏  |  訂閱
88  61.5k

十卜

引用:
原帖由 spamna 於 2016-1-19 10:02 PM 發表 查看引用來源

多謝啊!好看就多多支持呀,劉sir新作睇咗未呀?:smile_o06:
大師出得太快拉 , 我又唔鐘意追唔切既感覺 ...
所以等佢出晒 , 先一次過眼

美女三人組各人特色,spamna兄我諗可以寫下去啵,唔想寫咁長咪照版煮碗寫一萬字左右一篇單元型式囉,追睇又唔洗辛苦,換個場景就有趣味,可以發展3人美女其他遭遇,應該幾有0性趣啵

引用:
原帖由 無巧鬼成書 於 2016-1-20 06:40 PM 發表 查看引用來源
美女三人組各人特色,spamna兄我諗可以寫下去啵,唔想寫咁長咪照版煮碗寫一萬字左右一篇單元型式囉,追睇又唔洗辛苦,換個場景就有趣味,可以發展3人美女其他遭遇,應該幾有0性趣啵

http://n2.hk/d/images/r1 ...
好喎,唔駛得我一個寫短文咁孤單(>﹏<)

引用:
原帖由 無巧鬼成書 於 20-1-2016 18:40 發表 查看引用來源

多謝無巧兄意見,真係有得諗,不見暫會唔會,而家寫緊"白素野史",盡快寫完啦,要快過廿三條。

引用:
原帖由 關隴集團 於 20-1-2016 19:29 發表 查看引用來源

好喎,唔駛得我一個寫短文咁孤單(>﹏
大將軍掂會孤單作戰呀,短篇有短篇樂趣,長篇有長篇引人入性嗎?你都要加油唷!一篇正過一篇。

引用:
原帖由 李茂 於 20-1-2016 09:09 發表 查看引用來源
十卜

多謝,為色版加油,為各位師兄加油。

引用:
原帖由 stay 於 19-1-2016 23:50 發表 查看引用來源
多謝樓主分享
多謝,為色版加油,為各位師兄加油。

引用:
原帖由 spamna 於 2016-1-20 10:12 PM 發表 查看引用來源

多謝無巧兄意見,真係有得諗,不見暫會唔會,而家寫緊"白素野史",盡快寫完啦,要快過廿三條。
係咪即係識 衛斯理 之前嗎???

我估紅綾身世可以做文章;-)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆