上一頁下一頁
發新話題

好耐冇曳曳,好掛住男友條腸仔(’・_・`)(更新p.2, p.5, p.8)(相p.9)

收藏  |  訂閱
156  38.6k

今日同男友行咗陣街,佢呢排好忙,
今日見到佢塊面仔又凹咗啲啲了,個樣又冇乜精神陰公豬

咁我地去食個靚tea然後行下商場消化下啦
個衰公成日有意無意拖我隻手,移去佢支野度,
咁我手背一定揩到佢支野啦,會有人睇到㗎嘛,
啲人會以為我條姣西姣到喺公眾地方抽水㗎嘛

上電梯時我習慣擰轉身攬實男友撒下嬌
個衰公又乘機用手揸我個patpat... :smile_19:佢係咪當啲人死㗎

行咗陣佢送我返屋企,佢送埋我上樓,
去到門口,屋企又冇人,當然要入屋車返幾轉先走啦:smile_o09:

呢排傾電話都係傾咗幾句就收線了,因為我知佢攰要早啲瞓,
所以都好掛住佢:smile_13:

大家攬到實一實,男友一邊咀我一邊好温柔咁掃我背,
越掃越落,就一野揸落我patpat度,拉我埋佢度,
我個下半身貼住佢褲襠,然後用佢條JJ頂我,
好鍾意男友一時温柔,一時粗暴咁對我,好鬼正

男友另隻手當然唔會得閒啦,慢慢伸入我件衫度,
左手把玩我對吸手波,右手繼續揸我patpat,
突然佢拉底我個bra,開始用手指捽我粒lin lin,我忍唔住喺佢耳邊呻吟咗幾聲

我當然唔會咩都唔做,任佢魚肉啦
我慢慢挑逗佢一早已經漲爆嘅JJ,然後好小心咁拉底佢褲鏈,掏出男友條巨J出黎

可能太耐冇搞到,佢條腸仔比平時更加腫漲:smile_o06:,漲到有少少紫紅色,陰公豬
咁我就當然即時幫佢消腫啦:smile_o09:

待續!

引用:
原帖由 Yanis.C 於 2015-11-8 01:39 發表 查看引用來源

咁我 ...
終於開飯喇~

引用:
原帖由 Yanis.C 於 2015-11-8 01:39 發表 查看引用來源

咁我 ...
Good!!

引用:
原帖由 tin0204 於 2015-11-8 12:35 AM 發表 查看引用來源

咁你依家咁得閒 咪大把時間慢慢諗慢慢濕?
濕咗但冇得俾人插嘅滋味好難受:')
同男人扯咗但冇得吊一樣

所以我要令自己忙啲,分散注意力

引用:
原帖由 iamzero2015 於 2015-11-8 12:39 AM 發表 查看引用來源

我要聽公司D 刺激野
我冇喺公司玩刺激野丫,最多只係去厠所摸下妹妹....:smile_13:

等住再更新

而家我左青龍 右滑鼠, 等緊你打淫故

等緊

引用:
原帖由 Yanis.C 於 2015-11-8 01:39 AM 發表 查看引用來源
今日見到佢塊面仔又凹咗啲啲了,個樣又冇乜精神陰公豬排

咁我 ...
餓咁耐終於有得食,實食餐勁la~~

恭喜恭喜終於開餐 嘻嘻

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆