上一頁下一頁
發新話題

再食舊同事 #76

收藏  |  訂閱
89  33.3k

引用:
原帖由 ken190 於 2015-10-22 11:08 PM 發表 查看引用來源
快d出post:smile_40:
可能我打得唔好睇,無咩人理我個post:smile_13:

WELCOME BACK ^^
:smile_o15:

加D圖片多D收視呀~!

引用:
原帖由 maggiebbpig 於 2015-10-23 01:43 AM 發表 查看引用來源
我理緊你個POST...等你打落去..:smile_47:

引用:
原帖由 maggiebbpig 於 2015-10-23 01:43 AM 發表 查看引用來源
No worries lor  u write very well kept on writing.cheers

引用:
原帖由 maggiebbpig 於 2015-10-22 05:33 PM 發表 查看引用來源
係,又係佢。(想知多d 可以睇左http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=24711211&page=1 先)

本應避忌一點,但我又覺得朋友間見面本來唔係咩一件事,結果係一個我唔太開心既夜晚俾佢撩左出黎食飯。一見面, ...
睇了上一篇,又睇了呢篇,好有興趣聽你講故事,希望之後更新可詳細一點

引用:
起碼我有留意先啦

撞呀撞,摸呀摸終於忍到落車。佢拍一拍我個頭話到左啦,點玩好呢。。

到樓下始終有熟人,唔可以亂黎,但係如果話醉醉地,入錯車立搭高幾層,再入後樓梯就唔會撞到熟人嘻嘻。。

佢以為我真係好醉,雖然有少少,落樓梯時真心一個腳軟佢一手扶住我,兩對眼對望住,點忍先唔可以怪我喎咁靚仔!

我攬住左佢,放軟個身咁已經忘記自己係後樓梯,望左一眼兩個人個咀咀就錫起黎,佢亂咁摸我d 頭髮,再掃落我背脊,一落摸到去patpat, 好順手咁拉高埋條裙仔。。。。。。

水浸妹妹,濕到應該已經一放隻手入去就整濕佢d 手指,而我都不自覺咁叫左出黎,唔爭氣咁好快黎左一次,佢好搞笑問可唔可以入屋俾佢洗手。。

引用:
原帖由 maggiebbpig 於 2015-10-23 07:23 AM 發表 查看引用來源
撞呀撞,摸呀摸終於忍到落車。佢拍一拍我個頭話到左啦,點玩好呢。。

到樓下始終有熟人,唔可以亂黎,但係如果話醉醉地,入錯車立搭高幾層,再入後樓梯就唔會撞到熟人嘻嘻。。

佢以為我真係好醉,雖然有少少, ...

引用:
原帖由 maggiebbpig 於 2015-10-23 07:23 AM 發表 查看引用來源

佢以為我真係好醉,雖然有少少, ...
有冇咁快黎左一次呀~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆