上一頁下一頁
發新話題

衝動之下玩左一次幾激嘅露出

收藏  |  訂閱
51  12.1k

你太利害,但我超級喜歡,加油再接再厲

Support

引用:
原帖由 MiniSandy 於 2015-9-29 19:15 發表 查看引用來源
上星期六去同男友去泳池游水,我地係discuss識嘅,所以佢知我幾年前曾經試過喺戶外全裸,但係近來都冇咁做過,因為做工作好唔順利。前排終於搞掂晒啲事,成個人都鬆晒,點知我地臨走個陣佢同我講,不如玩 ...
玩左一次露出. :smile_47:

支持裸體.....大力支持

thank you your report:smile_40:

估唔到我收嘅pm仲多過呢度嘅回覆,多謝咁多位師兄對小妹有興趣,但請恕我唔可以逐一回覆,因為實在太多人。
我出post嘅原因純粹係想分享下自己喺呢方面嘅喜好同想法,希望識到一啲對裸體有類似想法嘅朋友,我知一個女仔鍾意唔著衫,想裸露自己身體,一定會俾人覺得好離經叛道,好開放,甚至濫交,好易俾人上嘅感覺。
但係我想講清楚事實並唔係咁,鍾意裸體唔等於放盪,唔一定好鍾意性行為,希望大家唔好將裸體同性劃上等號。我希望有乜都盡量喺討論區上一齊傾囉,唔需要下下都pm,望大家明白。

仲會唔會想試下係其他地方露出啊?

好耐都無睇到Sandy既露出post啦
經過今次既經歷
會唔會重燃番玩露出既行動?

引用:
原帖由 MiniSandy 於 2015-9-30 05:10 PM 發表 查看引用來源
估唔到我收嘅pm仲多過呢度嘅回覆,多謝咁多位師兄對小妹有興趣,但請恕我唔可以逐一回覆,因為實在太多人。
我出post嘅原因純粹係想分享下自己喺呢方面嘅喜好同想法,希望識到一 ...
引版嘅人應該唔會咁諗,放心,支持。。。

引用:
原帖由 cchk2110 於 2015-9-29 08:57 PM 發表 查看引用來源
師姐我好似估到你住邊
如果你係住嗰頭,一睇就會知道係邊度,唔出奇,街坊。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆