上一頁下一頁
發新話題

人生總會遇上幾條仆街 P.1, P. 2, P. 3, P. 4, P. 6

收藏  |  訂閱
88  18.8k

引用:
原帖由 lung279 於 2015-9-2 04:24 PM 發表 查看引用來源

我發覺你連依樣都好似-_-

係?你重好掛著佢?放心你無嚇親我,我只不過唔係好敢隨便同其他人經wechat or 電話去認識,而我又係好好好新手,打上黎只係想記著D好野,唔想再自己一個喊啦。 如果大家想吹兩嘴可以係到留言,我覆,因為我都要保護自己咖麻 ;)

引用:
原帖由 BaebaeKk 於 2015-9-2 04:38 PM 發表 查看引用來源

係?你重好掛著佢?放心你無嚇親我,我只不過唔係好敢隨便同其他人經wechat or 電話去認識,而我又係好好好新手,打上黎只係想記著D好野,唔想再自己一個喊啦。 如果大家想吹兩嘴可以係到留言,我覆,因為我都 ...
掛住都無乜喇
但識唔返依type姐

咁你仲係外國讀緊書?

引用:
原帖由 lung279 於 2015-9-2 04:52 PM 發表 查看引用來源

掛住都無乜喇
但識唔返依type姐

我個ex 都係呢type

引用:
原帖由 lung279 於 2015-9-2 04:53 PM 發表 查看引用來源
咁你仲係外國讀緊書?

係呀,重讀緊

引用:
原帖由 abs276 於 2015-9-2 05:01 PM 發表 查看引用來源

我個ex 都係呢type

點解大家既EX 都係呢type 我地重噤無market 咖:smile_41:,我同我個好朋友都係呢type,無人追咖啵,同男性朋友我地都係似兄弟多,因為我講野好唔溫柔。:smile_35: 唔識扮可愛果D。

引用:
原帖由 BaebaeKk 於 2015-9-2 05:16 PM 發表 查看引用來源

點解大家既EX 都係呢type 我地重噤無market 咖:smile_41:,我同我個好朋友都係呢type,無人追咖啵,同男性朋友我地都係似兄弟多,因為我講野好唔溫柔。:smile_35: 唔識扮可愛果D。
外形啫  性格我唔知似唔似
可能因為你太男仔頭  好易比人fd zone 左
覺得點會同個兄弟拍拖吖  咁樣

引用:
原帖由 BaebaeKk 於 2015-9-2 05:16 PM 發表 查看引用來源

佢已經有個好愛佢既男朋友喇 我相信你都可以

引用:
原帖由 BaebaeKk 於 2015-9-2 05:11 PM 發表 查看引用來源
係呀,重讀緊
大把世界啦仲讀緊 唔會返HK?

試post 相

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆