上一頁下一頁
發新話題

感謝你令我為籮柚瘋狂 (updated P.2)

收藏  |  訂閱
60  9.6k

正呀,又淫又聽話

引用:
原帖由 性感打籮柚 於 2015-7-16 08:36 PM 發表 查看引用來源
尼幾日同個師兄傾計
禁啱講起同ex.既性愛
順便上黎分享我喺引版第一篇文

小妹正直女人黃金十年 廿幾歲
瘦底 高挑身才
而對胸呢? er, ex.稱之為吸手波 咪即係細波Lo
但個股就有番禁上吓肉地
由一個純情學生妹 ...
師妹,你睇嚟都好餓吓喎!

個籮咁靚,有冇相睇吓呢?

正 支持

引用:
原帖由 性感打籮柚 於 2015-7-16 08:36 PM 發表 查看引用來源
尼幾日同個師兄傾計
禁啱講起同ex.既性愛

瘦底 高挑身才
但個股就有番禁上吓肉地
睇妳既文, 令我腦海有好多晝面:smile_47: :smile_47:

引用:
尼幾日同個師兄傾計
禁啱講起同ex.既性愛

瘦底 高挑身才
但個股就有番禁上吓肉地
好想大 好想有你呢種女朋友

適當嘅 rough sex 係好正:smile_44:

有次男友屋企人去曬旅行
緊係上去啪啪啪
上去前佢講明有新野玩
包我食迴過番尋味

入到佢房
佢除淨我套透薄Lace 深藍色既bra, t-black
好溫柔禁由嘴錫到落腳
男友好鍾意玩我對腳 佢話又長又幼
因為我對腳好敏感 模同錫都會忍唔住嗌同身體忍唔住扭尼扭去
佢:係咪好舒服阿
我心諗你今次好溫柔抵錫 好冧
不過未店對波同下面 好辛苦
點知下一秒
佢:淫娃 未店個西 已經濕到個西側邊都係反曬光 想要就自慰比我睇 唔滿意唔洗指意我屌你
有時候 我懷疑ex.係咪思覺失調 雙面人 好恐怖 但扑緊野時其實我好buy呢套

然後我擘大對腳 再自己除左個bra
邊渣波 邊引佢:bb 想唔想我大力點渣佢 想唔想啜我粒linlin
然後我大力渣 邊渣邊嗌
佢:好撚正 好想屌鳩你
我再慢慢伸隻手落去下面 扯起t-black條帶係下面磨
我:阿...好舒服...條帶濕曬...bb幫我啜下點水水好無?
(不過從來都無幫我奶過西 我一直都好想比人奶西 可惜佢唔肯)
然後捽下粒豆豆 心裡os: 嘩!真係好爽!你唔幫我奶西我自己摸都好舒服!
除左條t-black之後 對住佢就插隻手指落去
一路撩 點淫水都好曳曳係禁出聲 面都紅埋
我係禁呻吟 再引下個衰豬
我:bb..淫娃好想比人奶西...你唔奶...我就搵人幫我奶...再比人插插 > <
當我伸多隻落去 越嗌越爽:嗯...阿...嗯...插我...插我

佢突然拎左條tie 將我對手高綁埋
佢細細力 鍊住我塊面
鬧我:死八婆 係咪想比其他人屌呀下 咁撚淫係咪想我搵人輪你大米
跟住佢攞條硬曬既棍棍打我塊面
好鍾意比佢征服 好正呀 但我緊係琅扮驚樣
佢打到好起勁:死淫西 想比人要問過我 你只係我隻性奴 只係比我玩同屌知唔撚知呀 叫我主人
我:(好冧) 主人...我係淫娃...我係主人隻奴
講完之後 ex.塞支棍棍落我個口 坐係我上面
因為隻手綁住左無得反抗
只可以比佢抽插個嘴 佢插到好入
我眼水都標埋
佢:阿...好撚舒服 口水同西水都禁多屌撚爆你個嘴 等你話咁想比人屌
插多幾下 佢就男上咁插我
我嗌到好舒服 又叫下佢主人同快點 大力點

之後佢拉我去廁所 要我住塊鏡
唔知幾時拎住我氣t-back 就塞左落我口
佢好惡:含住自己條底 淫娃 望住塊鏡幾撚淫 幾撚下賤 比人越屌越爽
然後佢插入黎 慢慢插我 好辛苦 好痕 好想佢大力點
之後我係塊鏡用好可憐既眼神望住佢
佢:好痕咩 淫娃 望下自己好似隻狗禁比人屌
我只能夠擰頭同發出唔唔聲
之後佢加快速度 邊插 邊大大力打我籮柚
我曼期待既晝面出面 望住自己比主人屌得禁用力 又打籮柚
真係覺得自己好淫
佢: (拎開條底...再拉高我個頭望住塊鏡)賤奴 屌撚死你好無 想要就求我(狠狠禁插左幾下)
我:阿...阿...主人...賤奴好想比主人支大棍棍屌...大力禁屌...
之後佢冇理過我 扶住條腰係禁插
冇左條底褲塞口之後 我當然享受下 要好舒服禁呻吟下
之後佢突然擰我去前面 要我跪低伸脷
佢邊嗌邊射茗落淫娃塊面 不過係額頭 鼻上果點位
再拉高我叫我望下塊鏡
再要我伸條脷出黎奶返落尼既精
佢邊打我籮柚 邊問我:淫娃 點精好無食阿 好食就奶乾淨點喇
我:多謝主人 小奴好鍾意食
佢再要跪低 伸脷望坐佢 奶乾淨就完事
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
不過幾時到佢幫我口交 嗚嗚嗚
平時睇AV好鍾意花岡叔幫女優奶西
好激好正 佢條脷真係好正 好犀利
另外我仲鍾意後生時既鈴木 插插一流 好快好激

而我最鍾意果套AV就係
男sales去貴婦家sell玩具 仲插埋個貴婦
仲有套飛機上屌個空姐
當然兩套都係中文字幕 同男優逼佢講淫野 又開下佢爽唔爽 想唔想比人插

引用:
原帖由 性感打籮柚 於 2015-7-20 14:30 發表 查看引用來源
有次男友屋企人去曬旅行
緊係上去啪啪啪
上去前佢講明有新野玩
包我食迴過番尋味

入到佢房
佢除淨我套透薄Lace 深藍色既bra, t-black
好溫柔禁由嘴錫到落腳
男友好鍾意玩我對腳 佢話又長又幼
因為我對腳好 ...
好精彩

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-7-17 12:48 AM 發表 查看引用來源
正呀, 睇到我硬晒, 我都好鐘意一路做一路打同埋用啲好侮辱既說話同為行去侮辱條女, 臭閪, 淫娃呢啲一定會講, 我仲會鬧佢係賤雞淫雞, 又Cheap又賤, 姣西, 有幾衰既講法都會用黎鬧, 打既話唔止會打p ...
上左幾年引版
點會唔識得師兄呢位主人

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆