上一頁下一頁
發新話題

我的第一次party經驗 (updated p2)

收藏  |  訂閱
207  46.8k

我都玩過一次呢d party
質素好參差既
女仔去到就好快入到局...男仔就....

比佢地搞左咁耐, 我都好累, 我訓左係到休息左一陣就去沖涼, 其他人都搞完, 出到黎佢都係到休息飲下酒, 我又圍埋去一齊飲, 飲酒當然都唔少得玩D遊戲
呢個Ricky真係一個遊戲王, 好多鬼主意, 我地幾個沖完涼出黎都係嬲住條毛巾
佢地又係到玩埋D成人遊戲, 猜輸左又要邊個去吮邊個, 玩到有一part, 3個男仔輸左, 要佢地3個黎吮我一個, 佢地1個吮我妹妹, 1個吮左LIN 1個吮右LIN, 搞到我又high曬, 我平時都唔算大食, 多數做1次都夠皮 (當然要睇對手幾耐啦 )
今次比佢地3人夾攻我真係受不了, 吮左冇耐我已經流曬水, 呢個死人Ricky, 手口都出埋, 又吮又卒, 而wendy同gem都自動埋位同佢地吹

首先係ricky忍唔住, 抱起左我去左近門口塊鏡到叫我幫佢含, 我一路含一路望住自己個淫樣都好興奮, D口水係咁流到佢旦旦, 之後又一口LAM返….. RICKY轉身去攞左個套就對住塊鏡推我車… 另一邊呀mark同gem又走埋黎, 呀mark係gem後面入, 我同gem就企係到面對面係咁比佢地兩個係後面插, 呀gem對波都幾大幾firm, 應該有34C, 我同佢對波係咁正面撞下撞下咁, gem自己忍唔住咀埋黎我到, 我其實都未試過同女仔咀, 感覺好溫柔, 佢仲一路摸我對波同個LIN…

之後呀mark停左抽插, 佢叫我同gem不如玩下69….平時69同男仔都有玩下, 女女就未試過, 我地訓左係床, 慢慢就開始LAM對方….呀gem身材好靚, 仲要唔多毛毛, 佢LAM我果時我成身震曬, D水流到佢一咀都係…..

我地冇理佢地3條仔, 自己好enjoy同gem玩, 我望一望佢地, 佢地好似3個一圍攻緊wendy, wendy佢騎住一個, 一手渣1支….有時又吮下呢支, 有時又吮下果支咁….比gem吮到high爆我開始忍唔住好想要, 呀mark好似知我心意咁, 走埋黎帶左套就叫我去騎佢, 我自己好鐘意騎馬仔, 深度同力度有得自己控制, 可能係之前佢地已經出左一次, 今次明顯比之前仲耐, 我已經騎到高潮左兩次…..

呀mark都怕我累, 就叫我訓低由工面攻入黎….呢個時候我見Ricky同呀P都各自激戰緊, wendy都叫得好大聲, 唔知會唔會比格黎聽到…..當時我都冇諗咁多, 淨係知好那爽, 我重來都冇試過一次比3個男人搞, 感覺係好充實同滿足..

我都唔知呀mark係我身上抽插左幾多下, 佢咬實牙就射左, 但係我仲差少少先高潮, 我叫佢唔好停比多少少我….佢都幾叻仔, 唔會即刻軟返, 真係插到我都爆埋先停低…….

果晚我地搞到成兩點….我重來都冇試過咁鬼爽, 之後都有join佢地party過幾次, 多數都係6-8人, 間唔時都有D新人加入, 又有D人因某D原因就冇再玩, 我自己就因為搵到男友, 所以都冇同佢PARTY了…….

引用:
原帖由 野涼 於 2015-5-11 02:44 PM 發表 查看引用來源
質素好參差既

師兄請分享

樓主你講果間搞手吾俾會員系其他網上發佈佢吔既活動,你咁張楊,驚吾驚被佢哋找你麻煩?

引用:
原帖由 野涼 於 2015-5-11 02:44 PM 發表 查看引用來源
質素好參差既

都係架, 果次佢地3個男仔比較有經驗所以好OK, 之後有時會有新人join, 有D會比較手忙腳亂

引用:
原帖由 ROSEKK 於 2015-5-11 02:48 PM 發表 查看引用來源
樓主你講果間搞手吾俾會員系其他網上發佈佢吔既活動,你咁張楊,驚吾驚被佢哋找你麻煩?

我諗我講果間唔係你諗果間, 以我所知我玩果班人冇係網上搵過人, 都係圍內一班人咁玩

引用:
原帖由 A1000 於 2015-5-11 01:00 PM 發表 查看引用來源
有個男仔frd約我出來飲野,之後咪揾你朴嘢囉!:smile_38:
你地D男人最叻架啦

引用:
原帖由 maggieliu1515 於 2015-5-11 02:45 PM 發表 查看引用來源
比佢地搞左咁耐, 我都好累, 我訓左係到休息左一陣就去沖涼, 其他人都搞完, 出到黎佢都係到休息飲下酒, 我又圍埋去一齊飲, 飲酒當然都唔少得玩D遊戲
呢個Ricky真係一個遊戲王, 好多鬼主意, 我地幾個沖完涼出黎都係嬲 ...
樓主我支持你.!

回覆 22# 的帖子

精彩,支持。
難得經驗

引用:
原帖由 maggieliu1515 於 2015-5-11 02:53 PM 發表 查看引用來源
你地D男人最叻架啦
1 隻拍唔響,都要你岩FEEL先得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆