上一頁下一頁
發新話題

為甚會自製綠帽呢?

收藏  |  訂閱
48  3.3k

我唔知呢道有幾多人堅試過睇住老婆比人屌,但我就係其中一個!

好多人自己接受唔到,自己唔會做,見到人地做到、做左,就話人吹水、打手!(其實唔只呢個綠帽課題,幾乎版版都有呢類人)

其實呢個世界好大架,個個人都有唔同喜好,有人鍾意玩SM,有人鍾意叫雞,有人鍾意換妻,有幾奇?

我自己就唔鍾意換,我剩係鍾意睇人屌我老婆!可能你話「師兄,咁咪好蝕?!」在我黎講,如果要我同一時間屌第二個女人,我覺得會錯過左老婆比人扑既場面,我覺得仲蝕囉!

除左玩3P,我仲鍾意老婆出去玩ONS或者搵SP,我成日去買d靚底褲比佢出去玩,又會買定d超薄袋比佢放手袋!佢同人玩完番黎,就會話比我聽對方扑得佢幾正,碌野幾大、用咩花式插到佢高潮之類!我就會即刻衝去扑佢!

你可以話我變態,但呢樣野我兩老婆鍾意,又冇影響人,你可以唔信但唔好話我係打手,因為我從來都冇叫你地黎扑我老婆!

引用:
原帖由 domygf 於 2015-4-27 07:06 PM 發表 查看引用來源

好多人自己接受唔到,自己唔會做,見到人地做到、做左,就話人吹水、打手!(其實唔只呢個綠帽課題,幾乎版版都有呢類人)

其實呢個世界好大架,個 ...
巴打,其實唔需要同佢地解釋,要唔信,佢地點都唔會信…其實佢地信與唔信,都影響唔到人,冇所謂啦

引用:
原帖由 domygf 於 2015-4-27 07:06 PM 發表 查看引用來源

D人成日話,自己嘅女友/老婆俾其他人屌,你一定唔愛佢,其實佢地唔會明,睇住自己愛嘅人俾其他人屌果種興奮,越愛佢就越興奮

引用:
原帖由 domygf 於 2015-4-27 03:06 AM 發表 查看引用來源

最緊要兩公婆都接受到,唔使理其它人點睇。玩時玩,最怕玩到有BB。小心D玩。

引用:
原帖由 domygf 於 2015-4-27 19:06 發表 查看引用來源

師兄,你睇住老婆俾人屌,會唔會有衝動屌埋一份?

引用:
原帖由 懶蛇 於 2015-4-27 09:13 AM 發表 查看引用來源
近排好多貼都有ching話搵人搞自己老婆,究竟係不嬲都有,但冇人提?定係依家先至咁開放?

引用:

不如你pm我,我有興趣用我七寸長大肉腸去屌你老婆。

我想做觀眾:smile_o06:

得罪講句, 真係ON9 低鳩能,
歡迎話我道德撚

引用:
原帖由 捕獲野生肥妹 於 2015-4-28 08:24 PM 發表 查看引用來源
得罪講句, 真係ON9 低鳩能,
歡迎話我道德撚
[啪啪啪啪啪啪啪]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆