上一頁下一頁
發新話題

大阿哥既糟質(問答功課p.5)

收藏  |  訂閱
169  25.1k

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-1 11:03 PM 發表 查看引用來源

有人餵我食飯幫我沖涼都慘?
最緊要係樓主覺得玩得開心,支持。

好多男人搞野,都係為左射出黎果一剎那,不過係大阿哥身上,我又冇呢種感覺,因為佢唔係每次都會射出黎先停,甚至有時唔會插入,有幾次要我苦苦衰求先肯俾我.係愛惜?係嫌棄?我只覺得大阿哥唔俾我打針食藥係為我好,不過我又怕大阿哥唔好feel,所以我除左買左雪糕俾自己之外,仲買左盒薄薄condom俾大阿哥.
沖完涼出黎,大阿哥將我對手縛係床頭,對腳亦向上屈埋用吊帶箍住係膊頭位,pat pat下面仲zip左個枕頭,心諗唔通大阿哥今次想即刻插入?我見大阿哥冇理到我買黎果盒condom,但係就拎左盒厚身既出黎,套左落支假陽具度,然後好溫柔咁 慢慢插任黎.呢支係新玩具黎,之前都冇試過感覺咁粗,所以都花左d時間先入到,因為手手腳腳都縛住哂郁唔到,所有前戲都由大阿哥代勞,每次都好準確咁攻擊我既敏感位,所以我都好快失守,如果冇前戲下被咁粗既toys插入,可能又會有另一種feel,不過我都相信錫住我既大阿哥唔會咁做既.
我知大阿哥會錫住我,但係我都知所謂既新野唔止係咁既,果然當支toys插左入去之後,大阿哥就出左去拎道具,而我都知道點解今次唔係去酒店而係黎呢度.
大阿哥係廚房度拎左d冰出黎,我諗唔通大阿哥想我住d冰同佢口口?見大阿哥將桶冰放係床邊,然後就係插住我既toys度抽左d野出黎.原來個toys係分左兩part既,有個空心既包住一個實心既設計,大阿哥抽左實心果條芯出黎,我就估度會點啦.可能係我個表情好驚,或者係我'吓'得好大聲,大阿哥錫左我一啖同我講唔駛驚,好sweet.
然後冰塊開始放入黎,一粒,兩粒,arm arm放落黎果陣係冇咩感覺,過左幾秒之後開始feel到有d凍.之後再放多左一粒,大阿哥仲突然將果支空心既toys都抽埋出黎,我同d冰既距離就淨返個condom,即刻凍到我嗌左出黎.手手腳腳又郁唔到,我只好叫大阿哥幫我拎返出黎,不過佢淨係用手幫我按摩下邊,係有d暖暖地既feel,但係都仲係好凍.
到我有d接受到既時候,大阿哥唔知係邊度搵左隻旦旦室入去,冰凍加震動令我覺得d冰好似係我入邊翻滾咁.我即刻同大阿哥講左要停既暗號,大阿哥亦都即刻停手,幫我拎返d野出黎.係驚?係緊張?我d眼水同鼻涕流哂出黎,好醜樣.....
大阿哥幫我抹返d眼水鼻涕,幫我鬆縛同蓋被,攬住我安慰我同讚我乖,呢個時候我更係盡情撒嬌啦,兩個人攬住係床度傾計sweet到漏呀.

唔錯唔錯, 是我理想中的性愛

引用:
原帖由 12d3 於 2015-4-2 10:24 AM 發表 查看引用來源
唔錯唔錯, 是我理想中的性愛
好多男既都有糟質人既傾向,但係唔會好多人都落到手.

好刺激咁喎。。。大阿哥好有心思。。。 樓主做佢既玩具做得幾開心

引用:
原帖由 人妻CANDY 於 2015-4-2 11:03 AM 發表 查看引用來源
好刺激咁喎。。。大阿哥好有心思。。。 樓主做佢既玩具做得幾開心

我都唔知算係玩具定係情人啦,不過同大阿哥一齊係玩係開心既.

都想有得玩

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-2 12:55 PM 發表 查看引用來源
都想有得玩

搵到個夾到既人好難呀,我都係好好彩先搵到.

引用:
原帖由 隨心_隨意 於 2015-4-2 01:09 PM 發表 查看引用來源

搵到個夾到既人好難呀,我都係好好彩先搵到.
(呀你真係幾淫 我都未想吊你就自己郁)
(又話要吊 女上自己郁!)
聽到呢d 就好想服從對方

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-4-2 01:16 PM 發表 查看引用來源

(呀你真係幾淫 我都未想吊你就自己郁)
(又話要吊 女上自己郁!)
聽到呢d 就好想服從對方

原來你係女仔?大阿哥都話過服從好重要,仲有要受得力同忍得.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆