上一頁下一頁
發新話題

與女女的點滴,分享一下 更新:#6,#30,#57 ,#62

收藏  |  訂閱
94  13.0k

引用:
原帖由 daddymygirl 於 2015-3-13 12:53 PM 發表 查看引用來源

宜,甘你睇過啲乜??

咪笑我…iq愽士…xdd

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-13 12:57 PM 發表 查看引用來源

咪笑我…iq愽士…xdd

哈哈,呢套無睇但首歌我記得

引用:
原帖由 daddymygirl 於 2015-3-13 01:05 PM 發表 查看引用來源

哈哈,呢套無睇但首歌我記得

呀梅唱到成街都識啦…果陣xdd

阿女你唔分享下同爸爸琴晚經過。,

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-13 12:17 PM 發表 查看引用來源
嘩…吸引…我又搵呀女先…女快出黎…xddd

爸爸.....我係上面-_-

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-3-13 01:48 PM 發表 查看引用來源
爸爸.....我係上面-_-
邊度上面?你責住我咩?

引用:
原帖由 alexyclam 於 2015-3-13 01:50 PM 發表 查看引用來源

邊度上面?你責住我咩?

引用:
原帖由 daddymygirl 於 2015-3-13 08:55 AM 發表 查看引用來源
琴日系隔離板,無端端加咗個后生女。我本身就大佢好多,我直頭做得我個女.  點知勁好傾,我地天南地北,乜都傾一餐,到最後講下講下,甚至乎講埋大家嘅性經驗,同埋之前大家試過D乜野。個衰妹人仔細細但系 ...
爸爸去那兒? xd

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-3-13 01:54 PM 發表 查看引用來源
你對大奶罩…除左未先…xdd

食完lunch,我又黎打多篇先
   其實我同爸爸本身都係屬於好吹得之人,係我角度,除左sex之外,佢仲可以同我傾好多野,本身佢只係開解我既感情問題,慢慢甘越講越多………佢仲差啲擦槍走火甘,嘻嘻,係真係幾過癮既
   本身岩岩傾sex個陣,話曬對住個大我甘多既男人,係有少少放唔開,但佢係甘係到挑逗我,我終於成功比佢點著左火………仲係好勁過種
爸爸:你甘放唔開,我想比你享受下都唔得啦,曬左我心機就唔好
我:唔好啦,我地又唔係識好耐(其實已經咬曬唇死忍狀態中,呼吸加快甘款)
爸爸:乖女,我呵下你啦,我從後攬住你條腰,慢慢係你耳仔到咀下,再輕輕吹啖氣,隻手係你腰到掃下……………點丫,我呢種呵法舒唔舒服呢??
我:已經就控制唔到,隻手摸落妹妹到feel到濕曬,爸爸我比你搞到成身軟曬無力啦,仲…………
爸爸:做乜講啲唔講啲丫下,話比我知
我:(好細聲)我濕曬啦,仲好痕丫,可唔可以玩蛋蛋呀
爸爸:甘即係點丫,我唔明wo成句講比我知
我:我妹妹好痕丫,爸爸可以比我玩震蛋嘛??仲要有氣無力甘講
爸爸:咩妹妹丫???唔係甘架wo
我:已經就快無意識………我個閪好痕呀,我好想要
爸爸:好啦,擺個蛋蛋去豆豆到,我再擘大你對腳……一啖啜落去,女……你啲水好甜丫
我:開始細細聲甘呻吟……爸爸唔好啜啦,污糟架
爸爸:我好鍾意呀,我放一隻手指入黎好無?
我:嗯嗯,爸爸好勁呀
爸爸:呀女,伸隻手過黎摸下,係咪好硬?
我:用手指係個頭到一下下甘轉,同時爸爸隻手係入面係甘撩我,搞到勁多水
爸爸:衰妹你隻手甘勁,我頂唔順架,一路講仲加多隻手指,你入面好緊丫………
我:唔好係甘轉,我就快唔得啦,呀………
爸爸:我宜家罰緊你呀,個震蛋開大兩度,講………你宜家想唔想要
我:我好想要呀……隻手乖乖地拎起個remote開大,一教大即刻忍唔住嗌出聲

打住甘多先…………,大家支持下啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆