上一頁下一頁
發新話題

有關sp的隨想

收藏  |  訂閱
348  28.6k

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-3-9 12:23 PM 發表 查看引用來源

所以除非對方有誠意 否則現家都少應約

點為之有誠意? :smile_13:

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2015-3-9 10:43 AM 發表 查看引用來源

所以有時我覺得為玩為刺激而搵sp嘅人反而冇咁傷
因為佢地反而最知道自己點解搵sp
我估...
女既唔多唔少想搵d有感情既做SL
但男可能只求一篤,所以搵sp

引用:
原帖由 Norwegian_wood 於 2015-3-9 12:48 PM 發表 查看引用來源
點為之有誠意? :smile_13:
我答句訕...
嗱...
有d真係想即call即出即搞,搞完之後出左酒店向左走向右走,之後無野唔好call唔好chat...
個感覺...好似送外賣...:smile_19::smile_19:

我比較重視空間 sp應該有既距離

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2015-3-9 02:09 PM 發表 查看引用來源
我答句訕...
嗱...
有d真係想即call即出即搞,搞完之後出左酒店向左走向右走,之後無野唔好call唔好chat...
個感覺...好似送外賣...:smile_19::smile_19:
我都有遇過尼啲人,完全無尊重過對方,我諗無女方願意係尼種關係,除非只係為求攪而攪啦。雞都有錢收,連雞都不如,尼種搵食方法太賤。

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2015-3-9 02:09 PM 發表 查看引用來源
我答句訕...
嗱...
呢種人又比較差,其實男女偷食既理由,可以好唔同

其實知道大家都係為左食 咁就唔會太上心

you make my point...
所以我都開始唔會好似以前咁癲...
雖然仲有keep住同sp既關係
但已經唔會好似以前咁想搵更加多

舊果d唔搵就當忘記算啦我會

個人覺得sp系一個知己,你同佢真系可以無所不談,可能就系明知大家雖然親密但又一定會有距離,所以先可以禁,總之只要大家講好,可以好激情,好親密,玩咩都得,講咩都得,激情之後兩個人互相抱住享受對方既體温,都可以好甜蜜,好回味!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆