我女朋友話想試兩皇一后 有冇手足試過?

收藏  |  訂閱
33  3.5k

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

我以前在成人交友試過幾次

有先去飲酒吹水, 有先去游水, 亦有條鬼直情約去佢屋企食飯聊天; 多數由女的去決定是否接受; 更多會在言談先表達性趣喜好, 什至敏感點及要求; 其中那隻歐洲鬼婆喜歡我先幫佢按摩推油, 而其夫則喜坐在旁先欣賞我扑佢老婆先, 然後才由他自己埋單尾。亦有位Jenny一定要我手口並用及指插後庭作前戲的, 全皆在預先商談中大家表明。
註:深圳新洲有網團定期搞活動, 費用攤分; 亦有如鬼佬去其家兼開車去金鐘接你費用全免。

3p間唔中會玩,但都係2f1m

玩過,細個18 20時,成班兄弟(4個),同三條女住埋一齊,新界既村屋,mmmmf都試過

引用:
原帖由 hopakwade 於 2015-3-3 12:30 AM 發表 查看引用來源
我20歲,女朋友18歲,拍拖未過一年..
女朋友好似想想地3p,咁佢都正既夠白,有d肉地咁咁我都覺得幾激既,
只要我女朋友本身唔識佢,
唔會同佢contact就唔會影響感情啦
唔知各位手足點搵對象?or有冇同過d情侶玩? ...
試過,好好玩

玩過,亦試過多P。 3P 感覺最好,但都PREFER ONE ON ONE。 因為好睇下對手識吾識玩 + 大家心理狀態 會吾會有壓力, 要識補位  如果吾係好冇癮
的確係幻想同真實有點距離。

引用:
原帖由 Iamsen69 於 2015-3-3 12:35 AM 發表 查看引用來源
佢會受唔到 飽到消化唔到架喎

所以我相信要句字重組, 條仔想玩, 焗條囡試一后兩王!

條女係咁淫, 又咁幼大把人上, 唔洗皮條仔幫手!

老實我唔係好信, 淫西港女要男友扯皮條, 去老蘭一轉白人黑人食到唔食!

引用:
原帖由 hopakwade 於 2015-3-3 00:38 發表 查看引用來源
ching好有經驗咁
咁房錢/地方係咪都係個單男出?
有相睇下的話,我出酒店錢又點話

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-3-3 11:04 AM 發表 查看引用來源
我甚至想提提你,如果對條女認真嘅,諗清楚先好去馬。
:smile_o12::smile_o12:係囉~~ 講呢d 咪抵鍚囉 :smile_o09:

引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-3-7 10:30 PM 發表 查看引用來源

所以我相信要句字重組, 條仔想玩, 焗條囡試一后兩王!

條女係咁淫, 又咁幼大把人上, 唔洗皮條仔幫手!

老實我唔係好信, 淫西港女要男友扯皮條, 去老蘭一轉白人黑人食到唔食!
:smile_30: 呢d淫娃, 要唔要都擺啦 ~

前往最後回覆