上一頁下一頁
發新話題

20 年

收藏  |  訂閱
51  19.0k

引用:
原帖由 我係lok~~ 於 2015-3-3 11:51 AM 發表 查看引用來源
佢豐滿的雙乳
佢豐滿的雙乳
佢豐滿的雙乳
佢豐滿的雙乳
佢豐滿的雙乳

豐滿嘅上圍
豐滿嘅上圍
豐滿嘅上圍
豐滿嘅上圍
豐滿嘅上圍

仆街    好撚多性幻想啦
好撚 ...
你成個腦充滿住豐滿嘅上圍

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2015-3-3 04:48 PM 發表 查看引用來源
你成個腦充滿住豐滿嘅上圍
:')一見到呢幾隻字個人就......

Support

我同瑩瑩喺間好似[龍爭虎鬥]李小龍大戰石堅嘅房入面(除咗地版5面都係鏡),大家肉帛相向.不過我哋嘅[大戰]係冇血腥暴力,只有開心同愛.同20年前比,瑩瑩的身材比以前更好,亦少咗好多毛,光脱脱的格勒底和很少毛的下面比以前更靚.當年佢已玩台拳道,而家仲加埋泰拳,我諗冇乜男人可以抽佢水,不過我就有呢個特權(我冇學過任何功夫).我哋全裸攬實Kiss,Kiss咗陣我就拖住佢去冲凉.冲凉時瑩瑩已用佢豐滿堅挻的雙乳磨我全身,我幫佢洗背時用下面頂吓佢Pat Pat,佢又用Pat Pat 磨我下面.可惜呢度冇浴缸,唔係一齊浸一定仲開心.
冲完上床,瑩瑩背住我坐,我從後愛撫佢堅挻豐滿的雙乳,中指圍着她的乳頭打轉,條脷由耳仔,頸,肩咁瀬落去.[呀],[唔],瑩瑩的呻吟是給我最大的鼓勵,我一手愛撫佢雙乳,一手向下移愛撫小瑩瑩.瑩瑩擰轉條頸同我Kiss,Kiss咗陣我放佢落床,先由我錫佢全身,從對波,小腹到下面.瑩瑩主動分開對脚, 即,係要我錫佢下面,我當然樂意.瑩瑩不斷扭腰呻吟哎住我個名,我就更加落力.我錫返上去,手由下至上愛撫佢身体每一分一吋.我同瑩瑩Kiss 咗陣,佢就翻身壓住我,用雙乳磨我全身,一時用波壓,一時用乳頭磨,到我哎住佢個名.瑩瑩錫到我下面就幫我吹,吹咗一陣就擰Pat Pat 過嚟,我哋就玩69.
69咗一陣,小瑩瑩已經好濕,我就戴套準備埋牙,瑩瑩分開雙脚俾我揷入去.我先一吓一吓咁慢慢揷,佢雙手鏈住枕頭,下面配合我節奏迎合,我就一路挿一路摸佢對波,我哋互相哎住對方個名.我扶起瑩瑩,一手托住佢腰,佢一手撘我肩一手撐床支撐,我加大力度速度,睇住佢對波係咁彈吓彈吓,我更加俾心機揷,佢就越哎越大聲.我拉佢過嚟Kiss,一路揷一路揸佢波,兩唇分開又咬住對方個名.我Feel 到要射就攬實瑩瑩,射嗰陣一齊哎住對方個名.諗返起20年前,我哋同依家差唔多,射嗰陣都係呢個大家攬實嘅姿勢.未完待續

睇到好sweet, 支持更新

Sweet Sweet

Sweet Sweet

感受好深

引用:
原帖由 Z6YenNaci 於 2015-3-6 02:02 AM 發表 查看引用來源
我同瑩瑩喺間好似[龍爭虎鬥]李小龍大戰石堅嘅房入面(除咗地版5面都係鏡),大家肉帛相向.不過我哋嘅[大戰]係冇血腥暴力,只有開心同愛.同20年前比,瑩瑩的身材比以前更好,亦少咗好多 ...
食緊飯睇到[龍爭虎鬥李小龍大戰石堅]!?笑到噴飯!

完事之後我哋就休息吓,瑩瑩背脊向天伏喺度,我望住天花板塊境,欣賞佢美妙嘅身段.20年前的[醜小鴨]今日已變成美麗的[天鵝],佢做咗Laser 已經冇戴眼鏡,纖考的腰對落Pat Pat 對上有個紋身.除咗外表,佢性格都比以前開朗咗,20年來佢變化都幾大.我騎上瑩瑩背脊幫佢按擵,佢猛話舒服.一路按一路傾,佢話依家喺Canada 有個鬼佬男友,仲問我係咪成日帶女人嚟呢D 地方?我照認,佢笑一笑話我成20 年都冇變.
按咗一陣,瑩瑩轉身坐起,我哋攬實Kiss 互相愛撫.我跪起身俾瑩瑩一直錫落去,到下面佢就用豐滿堅挻的雙乳夾我下面,整返個[腸煎雙旦].夾咗一陣又幫我吹,我雙手亦愛撫佢對波一路哎住佢個名,佢就更加落力.到我服待返佢,我拉起佢雙手錫勻佢兩邊格勒底,然後向下錫佢對波,到下面就更加唔少得錫吓小瑩瑩.[呀!][呀!]瑩瑩已經俾我搞到High 晒,哎住我個名叫我唔好停,跟住就伸手去攞Condom.
我瞓喺度,瑩瑩幫我戴好Condom就捉住我下面揷入佢下面.我先俾瑩瑩做主動,佢好似騎馬咁前後左右不斷咁搖(佢真係識騎馬咖!),到我掌握到佢嘅節奏就頂返上去.我俾瑩瑩[觀音坐蓮]咗陣就撐起身攬實佢Kiss,跟住我哋轉[狗仔式]向住床尾,我一路揷一路摸佢對波,瑩瑩亦配合我節奏迎合,我望住鏡見佢一時合埋眼享受一時又望住鏡同我眼神交流,表情不知幾Enjoy.我返翻轉瑩瑩同佢Kiss 住嚟做,佢雙脚翹實我,我哋越做越激,瑩瑩頭都昂晒後去床邊.我哋哎住對方個名直到我射,完事後仲Feel 到佢嘅[收音機]呢.
冲完凉走人,原本仲想同瑩瑩晚飯撐枱脚,不過佢話應承咗啊媽返去食,唯有下次啦.
未完待續

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆