上一頁下一頁
發新話題

..........

收藏  |  訂閱
50  1.7k

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-25 08:27 AM 發表 查看引用來源

陽萎之日玩夠之時?

:smile_30: 真係無人會玩夠 ~ 最多都做停下
同埋睇下有幾愛對方, 肯為對方停低既姐

我唔信有女仔會係呢到搵SP,女仔要搵大把出路,唔需要係呢到樣都見唔到去搵一個

大把人出過包膠

引用:
原帖由 幪面超人 於 2015-2-25 03:53 PM 發表 查看引用來源
我唔信有女仔會係呢到搵SP,女仔要搵大把出路,唔需要係呢到樣都見唔到去搵一個
你無運仔遇唔到

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-24 10:50 PM 發表 查看引用來源

同埋,條件一般既話,年紀太細,機會係少好多。因為,搵得呢D關係,大家都可能會怕手尾長,男方太細唔成熟,女性多數唔會考慮,兩個字「煩膠」。

如果你想搵到SP,你首先唔可以將「性」作為最高目的,因為, ...
米哥,文字之下句句都發人深省,肺腑之言!!

我係女,我都有一個sp, 說真我係純粹貪玩先識到佢。初相識時,可能貪新鮮我地keep左依段關係2,3個月,之後,無再見面,一年後佢曾經聯絡過我,但我沒理他,只傾過幾次電話,之後不了了之。事隔2年,機緣巧合下我地再見面,變番sp的關係。

成件事,對我來說都好複雜,有時我都再想其實我同佢的關係係各取所需,還是有感情投入。

但怎麼都好,我經常提醒自己,佢就是以"性"為目的,咁樣容易放低d。

引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-25 08:27 AM 發表 查看引用來源

陽萎之日玩夠之時?

有時係啱啱遇著剛剛!

見到同期朋友, 仔大女大, 或者事業上, 家人大病唔係到呢d !

自然會變感性, 想揾人share下感受 !

隨遇而安啦師兄

乜男仔都需要忍耐寂寞架??? 我成日覺得男仔最容易搵溫暖。。。。

引用:
原帖由 crazymaggie0706 於 2015-2-28 02:40 AM 發表 查看引用來源
乜男仔都需要忍耐寂寞架??? 我成日覺得男仔最容易搵溫暖。。。。

雖然,我唔敢話自己好好,但絕唔係賓周型既人,賓周型既人好易搵溫暖。

引用:
原帖由 crazymaggie0706 於 2015-2-28 02:40 AM 發表 查看引用來源

揾個女人插好易, SP 雞 SL 呃蝦條大把機會!

但心零伴侶好難!

引用:
原帖由 feelsorry 於 2015-3-1 08:11 PM 發表 查看引用來源

揾個女人插好易, SP 雞 SL 呃蝦條大把機會!

但心零伴侶好難!
出完火之後,個女人著衫仲快過你果時,你就會覺得自己只係一條人形賓周。誰玩弄了誰,誰獵食了誰,真係傻傻分不清楚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆