上一頁下一頁
發新話題

究竟 識sp感覺係點?

收藏  |  訂閱
65  4.4k

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-23 06:05 PM 發表 查看引用來源
點解我打埋唔好pm都有廿幾個..好想講粗口
我冇搵SP同SL既打算
只係好奇各位點解會姐
係同另一半相處唔到?長期搵唔到新戀情?
我都明白永遠受傷只有女人 多謝師兄教路!

係一年前我以為搵到個好好既男人 比左 ...
搵食同愛情都係自己爭取的.. 人地 pm 你.. 係佢地覺得有機會
但佢地未必知你的故事內容.. 所以冒犯你

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-23 06:05 PM 發表 查看引用來源
點解我打埋唔好pm都有廿幾個..好想講粗口
我冇搵SP同SL既打算
只係好奇各位點解會姐
係同另一半相處唔到?長期搵唔到新戀情?
我都明白永遠受傷只有女人 多謝師兄教路!

係一年前我以為搵到個好好既男人 比左 ...
其實男人定女人最終邊個受傷都未知,只係女人會多數原地踏步,而男人繼續去搵新既獵物

引用:
係一年前我以為搵到個好好既男人 比左第一次佢
好快我發現我只係一隻飛機杯...佢對我係0感情投放
所以...到而家都冇再見佢喇
但得我岸九九到而家仲好掛住人
真係唔想玩喇 玩唔起喇
你突然讓我諗返起我個契妹.. 我識佢個陣, 佢十幾歲想拍拖時遇到變態佬.. 非禮佢.. 驚男人

之後佢第一次拍拖.. 佢都發覺對個男仔點好都好, 佢都有偷食...最後拍左幾年唔岩咪飛咯
再之後.. 遇過唔同男人都係咁.. 加上有過 sex 的體驗.. 有需要時佢都會用玩具或者偷食下
佢明白男人的本性... 自己亦知好男人唔會遇唔到, 不過衰的男人.. 唔錫佢的更多咁解

依家, 佢都揀左個馬來西亞男人一齊...

我只可以話, 你受傷, 係一個經驗過程... 並唔係岸鳩

而我, 第一次拍拖.. 個女仔原本鍾意一個中學師兄.. 我同佢上網識左三個月.. 終於同到師兄一齊就分左手
同樣都 on do do 成年都陽萎... 再遇幾個女仔都係拜金 或 揀人黎識的
我依家都索性隨綠

sp 同 love 都有一個共同點.. 就係唔係有緣人,根本無可能發生
至於緣份的份.. 好靠兩個人一齊之後, 到底最終有冇共同理念

我都想知係咩感覺,尤其當你有個好錫你ge bf or gf..可唔可以pm埋話我知

引用:
原帖由 傻*BB 於 2015-2-23 07:06 PM 發表 查看引用來源
我都想知係咩感覺,尤其當你有個好錫你ge bf or gf..可唔可以pm埋話我知

我主動 pm 答你呀

引用:
原帖由 suicide_ 於 2015-2-23 08:36 AM 發表 查看引用來源
上引版既時間唔算長都唔算短
見好多師兄師姐都有SP
有唔少都係呢到識
其實唔會覺得比陌生人拮拮 好奇怪既咩?
我就快廿歲 都冇拍過拖 可能性格太似男人啦!
讀緊書 覺得同齡男仔全部太幼稚
有時見絲打話做CC a ...
第一次係由鳩硬開始:smile_47:

當試過之後, 如果覺得冇乜野, 之後就會成日搵SP/SL/ONS, 第一次最難

非常非常同意:smile_o12:
引用:
原帖由 阿米€ 於 2015-2-23 09:59 AM 發表 查看引用來源

真愛,妹妹你真係太年輕啦。未拍拖同可以搵sp。但以你對話你控制唔到段關係。你只會比人玩到氹氹轉。

一開波你可能會覺得好激,但受傷既只會係你。小心一d成熟男以一個聆聽者和人生導師出現。呢度 ...

我同我男友認識係我係apps識sp佢就想搵女朋友 初初我梗係講明我唔係要男友
佢都話得得得 純搞野都得 (世紀大騙局。。。。佢原來處男黎既 )
所以話呢 急唔黎 係點樣既關係 老套講句整定

支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆