上一頁下一頁
發新話題

開房要排隊??

收藏  |  訂閱
214  10.5k

咁未必係你用開果款架喎?? 冇得揀

感覺。。。。。。好污糟咁^^"  九龍塘一定乾淨

一個鐘夠架啦? 佢指的係平均時鐘價錢... 開房至少兩小時計, 你要一早講用幾多個鐘

唔好諗住差唔多夠鐘.. 想加鐘... 當佢房間需要人用的時候, 佢未必會加俾你

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-22 04:34 AM 發表 查看引用來源

食飯睇戲我比我覺得可以接受,但開房aa或我比既話真係接受唔到囉,唔比唔好攪囉

錦又係,一百幾十都省不如唔好攪

引用:
原帖由 pis8tachio 於 2015-2-22 05:00 AM 發表 查看引用來源

新手覆唔到。。。。。
不過我無,純綷好奇

乾唔乾淨睇你去邊間,不過dom就唔係間間送

引用:
原帖由 tsang_jimmy 於 2015-2-22 05:00 AM 發表 查看引用來源
咁未必係你用開果款架喎?? 冇得揀

感覺。。。。。。好污糟咁^^"  九龍塘一定乾淨

一個鐘夠架啦? 佢指的係平均時鐘價錢... 開房至少兩小時計, 你要一早講用幾多個鐘

唔好諗住差唔多夠鐘.. 想加鐘... 當佢 ...
錦我諗大部份人都最少2個鐘……1個鐘的話沖得涼同前戲都冇一半時間

引用:
原帖由 pis8tachio 於 2015-2-22 04:57 AM 發表 查看引用來源

感覺好污糟咁。。。。。
同埋一個鐘夠架啦?

唔夠!咪2個鐘或過夜!

可能乾淨過你張床!

人地有消毒換床單忱被套

引用:
原帖由 pis8tachio 於 2015-2-22 05:00 AM 發表 查看引用來源

新手覆唔到。。。。。
不過我無,純綷好奇

你去下咪知羅!

其實我好奇係事源中秋佳節,我同屋企人食晚飯,有個老死打嚟吹水話好悶,問佢點解?
佢話準備同男神開房,但排緊隊有排等。。。我O 晒咀。。。
第二日問返佢佢話等左幾粒鐘,終於去左食宵夜跟住返歸無開房。。。

引用:
原帖由 pis8tachio 於 2015-2-22 05:13 AM 發表 查看引用來源
其實我好奇係事源中秋佳節,我同屋企人食晚飯,有個老死打嚟吹水話好悶,問佢點解?
佢話準備同男神開房,但排緊隊有排等。。。我O 晒咀。。。
第二日問返佢佢話等左幾粒鐘,終於去左食宵夜跟住返歸無開房。 ...
佢唔識去第二間姐!9成百佳排隊

基本上出租的房間... 除左酒店.. 香港分旅舍... 開房的時鐘酒店...

酒店當然最貴.. 兼且 for 旅客用.. 唔好諗住會用套...
旅舍只會提供簡單設備... 亦都唔會用套.. 純綷租房.. 但價錢未必平

係咁的情況下... 時鐘酒店... 就真係分開平同貴
貴個種... 真係 for 搞野... 價錢都係貴的

淨返平個種... 價錢平均六十至一百五十一小時.. 而且可以選擇短時間出租
呢類房間...星期六日任何時間都搶手.. 因為南亞人士都要搞野... 又或者有房間拍拖聯誼

至於過夜... 就會被要住得平的內地人同你搶... 所以價錢會被扯高

若然遇到紅日假期.. 旅客, 南亞人士, 同本地人士都要用房... 唔排隊就假

香港最出名的開房.. 兼平價房來講.. 出名的係維多利亞同百佳

百佳我租得少.. 設備無咩印象

但旺角係朗豪坊斜對面的維多利亞, 兩小時二百八.. 兼且有杜蕾斯套兩至三個
唔岩的就帶自己買的
又可以開電視睇.. 所有野都獨立包裝.. 冷氣又夠.. 兼有風筒吹頭
餓又可以打返服務台叫常餐或杯麵食.. 當然自己出去食好過啦

絕不會污糟... 仲好鬼舒服

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆