上一頁下一頁
發新話題

怎相信她 是個有心人...還是可能 我被愛牽引?

收藏  |  訂閱
46  1.3k

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-28 11:21 AM 發表 查看引用來源

都幾。

睇嚟C兄對七情六慾已然睇化。小弟欽敬。

咁又唔係睇化嘅,
依啲嘢自己控制到嘅,
其實無咩大不了,
識得控制自己嘅情緒好緊要,
一個人嘅情感,好睇自己嘅情緒波動大唔大

我覺得有真正既愛,先會有真正既性
愛,並唔係口講咁簡單,而係要對伴侶有承諾
感覺呢樣野最少都要一年半載先慢慢培養到出黎
當然,如果話只要求性既,可以就咁叫雞,並祝身體健康

比到女人一種安全感,令佢對你死心塌地既
先可以有真正既性
唔一定要大波,天使面孔魔鬼身材
因為大家都愛大家,性生活都特別有感覺
反之,我覺得似打飛機多啲

引用:
原帖由 bababutGG 於 28/1/2015 03:31 PM 發表 查看引用來源
我覺得有真正既愛,先會有真正既性
愛,並唔係口講咁簡單,而係要對伴侶有承諾
感覺呢樣野最少都要一年半載先慢慢培養到出黎
當然,如果話只要求性既,可以就咁叫雞,並祝身體健康

比到女人一種安全感,令佢對你 ...
我完全明你想講咩:“有愛嘅性層次更高”,亦完全同意。但何謂“真正嘅愛”?何謂“真正嘅性”?我諗呢個問題同何謂“真普選”一樣,見仁見智。小弟仍然膚淺地堅持,撇除金錢與物質等考量(呢個世界委實太多陳X聰),男人擇偶時必然偷偷哋閃過一個問題:扑唔扑得過?我唔排除有啲男人會一時衝動,明知和尚難做依然去馬。咁點搞呢?答案係,部分人會變咗乾蒸男,然後上嚟引版開個post:”查實SP點搵㗎?” 男仕們,捫心自問。

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-28 11:06 AM 發表 查看引用來源

咁清醒做乜膠嘢??

惡b。。

咩 ?
引用:
原帖由 my_yumiko 於 2015-1-28 19:04 發表 查看引用來源

惡b。。

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-28 08:14 PM 發表 查看引用來源
咩 ?  
惡b:smile_15:

其實我信兩者分開唔到
男人唔會鍾意勾唔起自己性慾嘅女人

引用:
原帖由 惡女b水 於 2015-1-28 08:14 PM 發表 查看引用來源
咩 ?  
Just a little bit miss u 。。
可惜我唔係處女座....did you remember me

HI:smile_15:
引用:
原帖由 Dreswift 於 2015-1-28 20:52 發表 查看引用來源

惡b:smile_15:

我記得你,,鄭希兒
引用:
原帖由 my_yumiko 於 2015-1-28 21:35 發表 查看引用來源

Just a little bit miss u 。。
可惜我唔係處女座....did you remember me

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆