上一頁下一頁
發新話題

我的馬拉松式曳曳 (115有更新)

收藏  |  訂閱
128  28.2k

唔錯丫,幾有心思呀

估唔到會咁特別 忍唔住一邊睇一邊硬

引用:
原帖由 Rachel_bi 於 27/1/2015 02:21 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 比你發現左TIM.. 其實我都諗過係咪真係可以做到架..所以咪試下囉
點之原來完左之後會好攰:smile_42:
小弟一直打算實現“一日十回射精,射乾罷就”之壯舉,再上引版交report。可惜暫未成功。

“一日十回”系列,我傾向覺得係流嘢。一來打晒格,有冇真射,鬼知呀?二來擠牙膏式射幾滴當射咗,係人都得。

好有心機

引用:
原帖由 pns496 於 2015-1-27 01:13 AM 發表 查看引用來源
有你呢個女友肯花心思去取悅男友,香港地唔多啦!希望你地白頭到老。晚晚馬拉松
哈哈,希望啦

引用:
原帖由 guthrie 於 2015-1-27 03:00 PM 發表 查看引用來源

小弟一直打算實現“一日十回射精,射乾罷就”之壯舉,再上引版交report。可惜暫未成功。

“一日十回”系列,我傾向覺得係流嘢。一來打晒格,有冇真射,鬼知呀?二來擠牙膏式射幾滴當射咗,係人都 ...
終有一日你都會成功架 :)

引用:
原帖由 Q+A 於 2015-1-27 08:56 AM 發表 查看引用來源

你地似乎想keep fit haha
射到射精液,應該已經無精子

都係間唔中一次姐,日日都係咁,我怕真係會死 XD

引用:
原帖由 tony64805574 於 2015-1-27 04:24 PM 發表 查看引用來源
好有心機

其實我都想試下咁玩姐:p

引用:
原帖由 Rachel_bi 於 2015-1-26 11:14 PM 發表 查看引用來源
大家好..睇左大家d POST咁耐..搞到我都好想分享下我個故事...之前都係同人單對單咁傾, 但今次想上黎分享下.

事源係因為我地平時曳曳既時候, 男朋友話平時有D悶(好一式一樣) 無咩新意.:smile_13:
我當時聽到都覺 ...
:smile_14:
很厲害呀

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2015-1-27 09:07 PM 發表 查看引用來源

:smile_14:
很厲害呀
都係偷玩姐,人人都可以架,如果你唔怕勊 :p

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆