上一頁下一頁
發新話題

同唔愛的男人上床?

收藏  |  訂閱
169  8.2k

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-1-10 08:39 AM 發表 查看引用來源

你講得無錯,唔需要傾,亦唔需要了解,就係怕會有感情。
但要搵個無感情嘅男人上床,又唔易,唔易的意思,係我做唔到。

提議,見過面先,起碼都要了解個人基本野,可以傾一排電話先

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-1-10 07:50 AM 發表 查看引用來源

唔需要認識,唔需要了解,仆完就閃。

要做到咁。。。比錢就最簡單直接

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-1-10 08:39 AM 發表 查看引用來源

你講得無錯,唔需要傾,亦唔需要了解,就係怕會有感情。
但要搵個無感情嘅男人上床,又唔易,唔易的意思,係我做唔到。

可能當有機會時,你只想發洩的心情就會令你行出第一步

引用:
原帖由 死死死 於 2015-1-10 08:54 AM 發表 查看引用來源
可能當有機會時,你只想發洩的心情就會令你行出第一步
其實機會係有,但就係唔想,做唔到做唔出,不過現在當再有機會,我一定會去。

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-1-10 08:59 AM 發表 查看引用來源

其實機會係有,但就係唔想,做唔到做唔出,不過現在當再有機會,我一定會去。

唔番轉頭搵個個機會?

引用:
原帖由 死死死 於 2015-1-10 09:24 AM 發表 查看引用來源
唔番轉頭搵個個機會?
唔需要番轉頭,隨時都可以搵得到,就係唔想,又唔係唔想,而係做唔出,同無感情嘅人做,就係好有難度。

如果過到自己,隨時都有得食。

癈up,恕我直接

引用:
原帖由 禾系肥C9 於 2015-1-10 09:38 AM 發表 查看引用來源

唔需要番轉頭,隨時都可以搵得到,就係唔想,又唔係唔想,而係做唔出,同無感情嘅人做,就係好有難度。

如果過到自己,隨時都有得食。

我覺得如果樓主你做唔出, 過唔到自己心裡關口, 就無謂諗啦.
不如諗下點樣改善你同你老公的性生活仲好

引用:
原帖由 旺角賣魚佬 於 2015-1-10 09:41 AM 發表 查看引用來源
癈up,恕我直接

討論區,個個都癈up架啦,約你出嚟比你吊好無?on9.

引用:
原帖由 yugigi02 於 2015-1-10 09:47 AM 發表 查看引用來源
我覺得如果樓主你做唔出, 過唔到自己心裡關口, 就無謂諗啦.
不如諗下點樣改善你同你老公的性生活仲好
唔會同佢攪,因為現在同佢關係都ok,有愛無性,之前就係因為性,而攪到成日嘈,反而近幾年無再行埋,感情仲好咗,已和他分房瞓。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆