上一頁下一頁
發新話題

男人...七年之癢,以前我唔信?(文P.1,3,4,5,7,12,18,33,37,40更新P46 24/2)

收藏  |  訂閱
805  106.1k

太刺激了

確是事實,多謝支持!
引用:
原帖由 Lemonkissme 於 2015-1-7 06:29 PM 發表 查看引用來源
好寫實!

我女朋友應該同樓主太太差唔多,又係好文靜,性方面佢唔識又勁怕羞個啲 ,次次都要我做主動,唔係就早抖啦:smile_o07: ,就算係做都係乜都唔得隻...:smile_45:
以前我都覺得無問題嫁...依家真係覺得好悶好無激情。
但係我未有出軌既衝動,希望都唔會依一日

等緊下文

過左七年未先?未過就未去到我地呢個境地啦。
引用:
原帖由 aces9394 於 2015-1-7 08:08 PM 發表 查看引用來源
我女朋友應該同樓主太太差唔多,又係好文靜,性方面佢唔識又勁怕羞個啲 ,次次都要我做主動,唔係就早抖啦:smile_o07: ,就算係做都係乜都唔得隻...:smile_45:
以前我都覺得無問題嫁...依家真係覺得好悶好無激情 ...

Support Support

都6年幾嫁啦,講起都有啲擔心:smile_39:
引用:
原帖由 fifiman 於 2015-1-7 09:07 PM 發表 查看引用來源
過左七年未先?未過就未去到我地呢個境地啦。

依家已悶啦,結婚後再加7年,即係1x年,咁多年你都食同一個餐,你又悶唔悶呢?
我都拍左拖5,6年先結婚,同你情況都幾似,可能今日是我,他日是你?希望唔係啦。
引用:
原帖由 aces9394 於 2015-1-7 10:52 PM 發表 查看引用來源
都6年幾嫁啦,講起都有啲擔心:smile_39:

師兄,姐係咁...同一個餐我ok既,但係可唔可以有唔同配答呢...
姐係玩法其實有好多,但係佢就...好多都唔得囉...如果肯幫我用口個日已經嫁啦,做就熄燈,佢妹妹只能用手玩
有時都好無引,搞搞下都唔想搞:smile_27:

btw...個故事呢??
引用:
原帖由 fifiman 於 2015-1-7 11:50 PM 發表 查看引用來源
依家已悶啦,結婚後再加7年,即係1x年,咁多年你都食同一個餐,你又悶唔悶呢?
我都拍左拖5,6年先結婚,同你情況都幾似,可能今日是我,他日是你?希望唔係啦。

平淡叫婚姻,我相信楼主这段插曲只是一个过渡,希望尽早回到老婆身边 ,身心都係

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆