同一個大我33歲既男人上左床..

收藏  |  訂閱
39  4.7k

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-12-8 01:31 PM 發表 查看引用來源
其實我有少少睇唔起利用細自己 33 歲既細路女智慧,咁同非禮小孩有咩分別?
唔同, 起碼樓主係自願
:smile_45:

無野既....你正式為成對方的玩物.....

投入少少感情就呃到的o靚妹....好玩過援交

說話有點難聽, 不過現實係殘酷的...

周街騙子

如果妳知道自己做緊乜又享受的話,我覺得okay,不過記住保護自己,玩得安全d!

引用:
原帖由 xref228 於 2014/12/7 09:51 PM 發表 查看引用來源

唔同, 起碼樓主係自願
:smile_45:
任何有辦法既叔叔去幼稚園同個靚妹講,黎,唔准話俾大人聽,我教妳點睇金魚,除衫先,個靚妹都係自願

引用:
原帖由 tourist_bb 於 2014-12-8 05:23 PM 發表 查看引用來源
任何有辦法既叔叔去幼稚園同個靚妹講,黎,唔准話俾大人聽,我教妳點睇金魚,除衫先,個靚妹都係自願
樓主已經係成年人
你即係話樓主既智慧同幼稚園 d 靚妹冇分別:smile_30:

即係你地都覺得佢只係想同我上床,一定唔會係真係中意我啦?

引用:
原帖由 hedgefunder 於 2014-12-8 08:42 PM 發表 查看引用來源
都有可能係真心中意你嘅,只不過機會係比較細or渺茫
好簡單,不如樓主又介紹下你有D咩過人嘅長處令佢一定會好愛你呀
樓主你講得唔多,唔知你地發展嘅過程,但如果次次都係食飯飲酒跟住去酒店上床,咁都好明顯啦

最後,其實你都接受到自己偷食,點解唔話大家做sp算,睇下佢咩反應你咪知佢有幾'愛你'囉

引用:
原帖由 hedgefunder 於 2014-12-8 08:42 PM 發表 查看引用來源
你咁講即係仲有~憧憬~啦!
點樣都好,記得要保護/障自己...
唔好比他~傷~太深!!
祝你好運....

引用:
九成係:smile_o13:

前往最後回覆