上一頁下一頁
發新話題

其實係唔係真係咁易就搵到人妻玩 我成日都見到師兄講!!!

收藏  |  訂閱
195  5.5k

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-1 03:09 PM 發表 查看引用來源

點解咁傻啊佢......你話唔同佢玩佢唔制?:smile_40::smile_40:
再玩驚佢沉, 果時爭D見埋佢老母咁滯, 嚇得我吖:smile_39:

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-1 03:10 PM 發表 查看引用來源

師姐揀擇咋?有D 3寸半你唔揀,選擇又少左
哈!!有睇野喎....
不過我諗唔止我, 應該無咩人會鍾意3寸半:smile_30:

引用:
原帖由 pokhong1 於 2014-12-1 03:14 PM 發表 查看引用來源

睇妳談吐就知道妳有唔少, 只係人隨年齡大咗, 要求高咗而已
咁你真係睇錯嘞!!
係就係年紀大, 不過要求唔高lol:smile_39:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 03:16 PM 發表 查看引用來源

哈!!有睇野喎....
不過我諗唔止我, 應該無咩人會鍾意3寸半:smile_30:
可能技巧搭救呢?你試過3寸半未?

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 03:15 PM 發表 查看引用來源

再玩驚佢沉, 果時爭D見埋佢老母咁滯, 嚇得我吖:smile_39:
佢已經鐵達尼左,咁你帶第二條仔佢見ar ma:smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 15:19 發表 查看引用來源

咁你真係睇錯嘞!!
係就係年紀大, 不過要求唔高lol:smile_39:
咁妳有咩要求呢?:smile_14:

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-1 03:19 PM 發表 查看引用來源

可能技巧搭救呢?你試過3寸半未?
唔啱SIZE既話就算識轉彎都無用:smile_42:
試過3寸半, 感覺好似被騙咁, 以後唔會有下次:smile_39:

引用:
原帖由 ccy304 於 2014-12-1 03:20 PM 發表 查看引用來源

佢已經鐵達尼左,咁你帶第二條仔佢見ar ma:smile_40::smile_40:
無咁同佢講, 唔想刺激佢, 不過已經好耐既事啦, 而家我諗唔會有架啦:smile_39:

引用:
原帖由 virginia831107 於 2014-12-1 03:33 PM 發表 查看引用來源

唔啱SIZE既話就算識轉彎都無用:smile_42:
試過3寸半, 感覺好似被騙咁, 以後唔會有下次:smile_39:
無到過?用手用口都滿足返你先o岩嘛。

引用:
原帖由 pokhong1 於 2014-12-1 03:20 PM 發表 查看引用來源

咁妳有咩要求呢?:smile_14:
我無慾無求:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆