上一頁下一頁
發新話題

最愛綑綁性愛

收藏  |  訂閱
48  3.0k

引用:
原帖由 LOVE~U~ 於 2014-9-17 16:02 發表 查看引用來源

我好SM,但男友唔好~
慢慢引導下佢啦

睇黎你又爆PM了...你一講鍾意SM, 又大把人話鍾意了

其實好多男人都有控制女人既慾望, 但有D就唔好意思開口及行動, 需要作出一些引導先得..

你可試下叫男友用tie幫你罩住眼或綁手先, 一步步來

你平日有無AV?
引用:
原帖由 LOVE~U~ 於 2014-9-18 12:02 AM 發表 查看引用來源

我好SM,但男友唔好~

引用:
原帖由 rope_sex 於 2014-9-18 02:38 發表 查看引用來源
睇黎你又爆PM了...你一講鍾意SM, 又大把人話鍾意了

其實好多男人都有控制女人既慾望, 但有D就唔好意思開口及行動, 需要作出一些引導先得..

你可試下叫男友用tie幫你罩住眼或綁手先, 一步步來

你平日有無AV ...
同意過同意,爆硬
岩啦,引導下又或者特別日子做D情趣事咁

我sp都鐘意咁.但佢女友係乖乖純情個d,佢唔敢開口問女友可唔可以,怕女友話佢變態會分手
所以.就搵左我玩

引用:
原帖由 樂天兒 於 2014-9-19 02:46 AM 發表 查看引用來源
我sp都鐘意咁.但佢女友係乖乖純情個d,佢唔敢開口問女友可唔可以,怕女友話佢變態會分手
所以.就搵左我玩
咁你地會玩乜?

引用:
原帖由 樂天兒 於 2014-9-18 18:46 發表 查看引用來源
所以.就搵左我玩
咁佢遇到你都好開心呢

初玩當然棉繩,麻繩系高楷嘢拮肉。

你sp點調教你?

quote]原帖由 樂天兒 於 2014-9-19 02:46 AM 發表 查看引用來源
所以.就搵左我玩 [/quote]

引用:
原帖由 樂天兒 於 2014-9-19 02:46 AM 發表 查看引用來源
所以.就搵左我玩
咁你點比人發掘到嫁?

引用:
原帖由 rope_sex 於 2014-9-14 02:40 PM 發表 查看引用來源
拎條繩由反手開始綁起, 到綁胸及下體, 再戴眼罩口塞

完成後用性玩具玩弄女體, 加上又含又拍打, 見到條女流哂口水, 個西又流哂淫水, 真係好enjoy (我指相方)

大家入黎傾下吧
全身綁晒就未試過..不過試過一次比人綁雙手係床頭之後比佢錫到我叫救命

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆