上一頁下一頁
發新話題

我也來段人夫吧~~~~ending p.5

收藏  |  訂閱
116  16.5k

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-13 04:26 PM 發表 查看引用來源
人在大陸
今晚回覆
有冇師兄幫我搞得掂唔洗驗証碼??

咩驗證碼

係外地要用驗證碼先可以回覆冇得攪!用wechat開個群組一起講囉,好嗎?happy^^

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-13 01:51 PM 發表 查看引用來源
見個版咁多人夫人妻....
今朝醒起..我都有段人夫經歷.......

想當年..(((真係想當年架啦...))

想當年....18歲....岩岩同初戀分手......

有日無聊 MSN 中............有人ADD我..(已經唔記得個時點亂ADD人. ...
呢期好興人妻人夫

我收過一個pm, 叫我add wechat, 成立咩鬼人夫人妻會咁樣樣.....:smile_35:

有位入,入下先

哈哈...師姐真識玩 我都有試過一邊揸車一邊比人吹 好刺激 但又要睇住路面情況 太分心 好難出到

引用:
原帖由 happyfacehappy 於 2014-9-13 03:06 PM 發表 查看引用來源

女人同男人唔同。。女人中意high tea
男人中意大排檔

應該搵你去HIGH TEA。。。

thank you your report:smile_40:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-9-13 04:34 PM 發表 查看引用來源
咩驗證碼
引用:
原帖由  於 2014-9-13 04:30 PM 發表 查看引用來源
甚麼驗證碼
澳門上 香討要驗證碼:'):')每次回覆都要入..好麻煩

引用:
原帖由 kenhong83 於 2014-9-13 05:50 PM 發表 查看引用來源
係外地要用驗證碼先可以回覆冇得攪!用wechat開個群組一起講囉,好嗎?happy^^

哈哈~~開群會好忙架wo....

引用:
原帖由 gum717 於 2014-9-13 05:52 PM 發表 查看引用來源

呢期好興人妻人夫

我收過一個pm, 叫我add wechat, 成立咩鬼人夫人妻會咁樣樣.....:smile_35:
哈哈..人夫唔岩我啦~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆